Свържете се директно с училищата - Сравнете 8 Докторантура Програми в Етика 2024

8 Докторантура Програми в Етика 2024

Преглед

Доктор по философия е усъвършенствана дипломна програма, която обикновено изисква задълбочени независими изследвания. Предлага се в различни тематични области, но може да отнеме средно четири години.

Какво е доктор по етика? В тази програма студентите могат да се запознаят с етиката, тъй като те се отнасят до различни отрасли като политиката, здравеопазването, бизнеса, глобализацията и икономиката. В зависимост от учебната програма студентите могат да използват казуси, за да помагат за усъвършенстване на етичните понятия. Курсовите теми могат да включват етика и философия, човешки права и бизнес право, международна бизнес етика и напреднала етична теория. В повечето програми голяма част от изследването ще бъде фокусирано върху избраната от студентската докторска дисертация или дисертация.

Едно от многото ползи, които учениците печелят от преследването на тази степен, е способността да мислят критично. Освен това те придобиват умения за изследване и писане, както и организационни умения.

Въпреки че цената е и трябва да бъде фактор при избора на училище, тя не трябва да възпира никого да преследва образование. Факторите, които влияят върху обучението, включват статут на пребиваващ, местонахождението на училището, продължителността на програмата и свързаните с нея такси. Изучаването на различни училища може да помогне на учениците да намерят достъпни варианти.

Получените умения за придобиване на докторска степен по етика помагат за кариера в различни професии и области, а специфичната кариера често се свързва с фокусната дисциплина на студентите. Общите професионални работни места включват преподаватели след средно образование, изследователи и ментори на юридически организации и училища. Завършилите могат да изберат да провеждат независима научноизследователска работа за различни държавни, бизнес и правни публикации. Те могат също така да изберат да бъдат самостоятелно заети и да предлагат своите правни и етични познания като бизнес консултант.

Използвайте нашия онлайн каталог за проучване на вътрешни и международни възможности за докторантура по етика. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Докторантура
  • Хуманитарни изследвания
  • Етика
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение