Свържете се директно с училищата - Сравнете 23 Докторантура Програми в Езикознание 2023

23 Докторантура Програми в Езикознание 2023

Преглед

Доктор е кратък за доктор по философия, и се отнася за следдипломна степен, че се предлага в хуманитарните, така и точните науки. Това обикновено изисква четири години на обширната учат да завърши, понякога и повече, и ученикът трябва да попълни дисертация или теза за завършил.

Какво е доктор по езици? Повече от просто изучаване на един език, това докторска степен обикновено ще се фокусира върху лингвистика и комуникация, умения, които могат да бъдат приложени към много различни кариери. С някои програми, ще увеличи вашите способности и познания на един специфичен език. В други, вие ще научите повече за това как да се научи чужд език, включително планиране, оценка, използване на мултимедия, и как да се подходи езикови проучвания в реалния свят.

А следдипломна степен по езици може да подобри способността на ученика да мисли и работи в един специфичен език, което ги прави по-продаваеми за кариера в глобална среда.Той може също да разширите съзнанието на човек, подобряване на комуникативните умения като цяло и подобряване на културното опознаване и разбиране.

Както при всяка степен, разходите, свързани с една степен по езици ще варират в зависимост от коя програма сте избрали. Онлайн програми често предлагат чудесен начин да се помогне за намаляване на тези разходи, докато все още се отлично образование.

Има много потенциални работодатели, в зависимост от това, което си програма, специализирана в, като например посолства, правителствени офиси, езикови училища, вестници, списания, издателска дейност и всички мултинационални фирми или с идеална цел. Човек може да намери работа превода, разработване на учебни материали, в научните изследвания, в областта на комуникациите и в преподаването. Като напреднал степен може да помогне да влезе някой в ​​тези области на по-високо ниво, отколкото иначе би било възможно.

Изучаването на езици в дълбочина е очарователно начин да научите повече за комуникация и хора.За да започнете по този път, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Докторантура
  • Хуманитарни изследвания
  • Езикознание
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (23)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение