Свържете се директно с училищата - Сравнете 3 Докторантура Програми в Дигитални медии 2024

3 Докторантура Програми в Дигитални медии 2024

Преглед

Докторат по философия (PhD) представлява усъвършенствано обучение и научни постижения. Основната степен в областта на интереси е предпоставка за всяка програма.

Какво представлява докторската степен в цифровите медии? Основните курсове по медийни изследвания и теория са взети от повечето докторанти. Учените работят с различни аспекти на дизайна, технологиите и културата. Някои програми също изискват история на медиите или технологиите като част от натоварването им. С дискусията на надзорниците, студентите приспособяват своите избирателни способности, за да отговарят на техните интереси и дисертация или теза. Освен това от някои ученици се изисква да имат малолетни и / или портфейли в допълнение към дисертацията или тезата си. Обикновено програмите завършват от три до четири години, независимо дали вкъщи или в чужбина, като повечето от тях изискват известно време в кампуса.

С текущата зависимост от технологиите цифровите медийни умения достигат до много отрасли и начини на живот от социалните медии до дизайна на уебсайтове. Мисленето критично и творчески са уменията, които преминават извън работата, научните изследвания и образованието и в личния живот и общностите на завършилите.

Поради различните разходи, свързани с придобиването на докторска степен и различните програми, трябва да се извърши проучване, преди да се вземе окончателно решение. Също така е добре да поискате отпускащи офиси за финансова помощ.

Пост-докторски възможности за кариера често се срещат в следдувалното образование. Въпреки това, много студенти също намират работа извън академичните среди в медийните отделения. Титлите за работа включват създател на медийно съдържание, дигитален специалист, разказвач на нови медии, мобилни журналисти, мениджър на социални медии и специалист по трансмедицина. Заетостта може да се намери в различни индустрии, включително телекомуникации, радио и телевизионни услуги, реклама, връзки с обществеността, графичен дизайн, настолни издателства, местно управление, фотография, висше образование и др.

Докторски програми се предлагат както в международен, така и в локален, в онлайн-кампус. За да продължите, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Докторантура
  • Журналистика и масова комуникация
  • Медии
  • Дигитални медии
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение