Keystone logo

8 Докторантура Програми в Науки за живота Селскостопански науки горско стопанство 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Науки за живота
  • Селскостопански науки
  • горско стопанство
Области на обучение
  • Науки за живота (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Науки за живота Селскостопански науки горско стопанство

А д-р е известен също като доктор по философия, или докторска степен. Все пак, това не означава непременно, че философията е специалността. Студентите могат да печелят доктор по почти всеки въпрос. А д-р е по-напреднала степен, отколкото бакалавърска или магистърска. Това е кулминацията на много години на обучение, и посочва най-високото ниво на академични постижения. Повечето докторанти трябва да попълнят докторска дисертация, която показва, че те са направили уникални приноси в областта, обикновено чрез оригинални изследвания.

Какво е доктор по горите? Този тип степен се присъжда на един студент, който се е превърнал в експерт по горско стопанство или горска екология. Програмата може да включва разнообразие от съвременни научни дисциплини с особено внимание към ботаника, биология и екология. Курсове като горски генетика, горскодървесна разплод и физиология дърво могат да се фокусират върху физическите и генетични аспекти на едно дърво.Други курсове, като например ecoinformatics и прираст на горите, опазване и управление на ландшафта, както и лесовъдство и горска екология могат да изследват конкурентни нуждите на горската промишленост и опазването на околната среда.

Завършване на докторска степен отнема всеотдайност и упорита работа, и студенти, които постигат тази разлика може да се открояват от връстниците си на кандидатури за работа и в професионалната сцена. Приходи доктор по горите може да доведе до нови перспективи за работа и възможност да участват в челните редици на терена.

Студентите, които се интересуват от доктор по горите трябва да се свържете с перспективни университети директно за да научите повече за цената и изискванията на програмите. Обучението ще варира в зависимост от институцията.

Много от учениците, които постигат PhD избират да останат в академичните среди.Те могат да се присъединят към колежи и университети, както на пълно работно време преподаватели и изследователи, споделяне на своя опит с специализанти и студенти, тъй като те продължават да преминете знания в областта. Други завършилите могат да си намерят работа в държавни и частни фирми горски като консултанти или ръководители на изследователски екипи. Някои завършилите могат да се присъединят правителствени агенции, посветени на управлението на природните ресурси.

Студентите, които са страстни за горското стопанство ще намерите много програми интересна докторанти за да отговарят на техните интереси. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.