Keystone logo

21 Докторантура Програми в Естествени науки Науки за земята Геология 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Естествени науки
  • Науки за земята
  • Геология
Области на обучение
  • Естествени науки (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Естествени науки Науки за земята Геология

Изкарва Ph.D. или докторска степен може да предложи образователни и професионални възможности за висшисти, които могат да се отварят нови врати към възнаграждаване и пълноценна кариера и способността да се направи по-добра заплата през целия си живот.

Какво е Ph.D. в Геология? Тази усъвършенствана степен могат да бъдат спечелени в около четири до шест години на обучение, ако учениците са в състояние да ходят на училище, на пълен работен ден. Студентите трябва да са получава бакалавърска степен и обикновено магистърска степен, както и преди да започне тяхното Ph.D. програма. Студентите могат да изберат специализация за тяхното докторат по геология по теми като моделирането на климата, хидрология, минералогия, палеонтология, сеизмология, и структурна геология, между другото. Тези специализации позволяват на студентите за по-нататъшно изследване на колективните, теории, и проучване на геоложките въпроси, които засягат света.

Има няколко ползи за спечелване на Ph.D. геология.Студентите могат да получат специализирано образование, подобряване на техните основни умения за работа, и те са в състояние да практикуват теории и методи ръце върху в областта. Студентите също може да подобри способността им да тълкуват и анализират данни, тъй като те идентифициране и разрешаване на геоложки и екологични проблеми.

Цената на изкарваш Ph.D. в Геология ще варира в зависимост от академичната институция, а дължината на програмата, както и страната на проучване. Студентите са насърчавани да кандидатстват за финансова помощ, за да помогне за компенсиране на разходите за доходи на техните градуса, и те също трябва да се свържете с техните потенциални училища директно, за да получите най-новата информация относно цени и такси за обучение.

Студентите, които завършват с докторска степен в геологията могат да намерят кариера в академичните среди и работи като професори и преподаватели във висшите учебни заведения.Те могат също да работят за консултантски фирми екологични и индустриални компании като експерти в минерали и газове, в музеите, както палеонтолозите, и в правителствени агенции като инженерни консултанти и сеизмолози.

Ако проявявате интерес за по-нататъшното си образование и кариера с докторска степен геология, можете да започнете веднага. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.