3 Докторантура Програми в Биология на околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Изследвания на околната среда
  • Науки за околната среда
  • Биология на околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Биология на околната среда

Докторантите карат бъдещето на своите полета, като провеждат задълбочени и оригинални изследвания в продължение на три до шест години. В повечето случаи от студентите се изисква да защитават изследванията си пред експертна група, преди да имат степен.

Какво е докторска степен по биология на околната среда? Полето на биологията на околната среда е многостранно и може да варира значително между програмите, макар че повечето предлагат на студентите избор на фокус върху зоологията, морската биология, растителната биология или екологията като специалност. Изследванията обикновено се извършват в областта, а не в лабораторията, макар че много ученици могат да разделят времето си между двете, докато изучават организмите в рамките на своята научноизследователска област и работят за научно определяне на връзките между тях. Докато много по-големи университети могат да предлагат на студентите множество песни, по-малките училища или отдели често проектират своя учебен план въз основа на това, което е местно за района, като морски живот или растителен живот.

Изследванията на биологията на околната среда често подтикват студентите с уменията, необходими за провеждане на полеви изследвания и биохимични анализи на голямо разнообразие от екземпляри. В допълнение към висшите организационни умения, които учениците придобиват, тези способности могат да направят студентите много привлекателни за бъдещите работодатели.

Сред другите потенциални такси, студентите може да се наложи да плащат допълнителни такси за лаборатории и оборудване, свързани с докторското си изследване. За да разберете дали програмите, представляващи интерес, включват допълнителни такси извън учебния план, се свържете директно с бъдещите училища за повече информация.

Професорите по екологични науки, биолози по околната среда, биолози по природозащита, биолози по дивата природа, биолози по риболов и ресурсни биолози са общи типове кариера, притежавани от тези с докторска степен по биология на околната среда. Обхватът на възможностите за заетост, които са на разположение на завършилите, до голяма степен зависи от техните специалитети, а тези, които се ориентират към науките за животните, често се осмеляват да се занимават със зоология, като например животновъди и животновъди и тези, които се насочват към морската или растителната биология. селскостопански или водни производства.

Доктовете са рядко достъпни напълно онлайн, въпреки че някои програми могат да позволят на студентите да се координират със своите изследователи онлайн, като преследват песни без теза. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.