Keystone logo

12 Докторантура Програми в Науки за живота Биоинженерство 2024

Филтри

Филтри

 • Докторантура
 • Науки за живота
 • Биоинженерство
Области на обучение
 • Науки за живота (12)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Докторантура Програми в Науки за живота Биоинженерство

  Докторът по философия е академично направление, отворено за завършилите, които вече са завършили магистърска програма. Повечето учени използват докторска степен като терминална степен, защото това е най-високата награда, предложена от много университети. Студентите на пълен работен ден могат да завършат тази програма след три години.

  Какво е доктор по биоинженерство? Биоинженерингът е интердисциплинарно изследване, което разглежда инженерните науки, биологията, лекарствата и здравните науки. Много програми преподават на учениците как да прилагат инженерни принципи в изучаването на биологичните процеси. Разбира се, всеки университет може да предложи различни области на концентрация, като биофизика, нови биоматериали и лечение на рани. Точните курсове, предлагани за докторска програма, могат да бъдат различни във всяко училище, но те могат да включват биоинженеринг професионализъм, изчислителна биоинженеринг, биологично наноинженеринг, цифрово изображение, оптична електроника и биомедицинско оборудване.

  Изучаването на биоинженерство на ниво доктор може да даде на участниците разнообразие от уникални умения и знания, които могат да им помогнат да бъдат по-конкурентни кандидати за работа. Например, някои хора могат да изградят своите способности да мислят критично, да проектират изследователски проекти и да комуникират чрез писане. Тези умения дори могат да се свържат с по-смислен личен живот.

  Разходите за докторска програма могат да зависят от училището, фокуса на програмата и продължителността на програмата. Свързването директно с университета може да бъде най-добрият начин да получите точна цена.

  Когато мислиш, че трябва да влезеш в докторска програма, може да ти бъде полезно да знаеш какъв тип кариера може да стане възможно след завършването. Разбира се, тези възможности могат да се различават значително от един завършил до друг, в зависимост от останалата им образователна и трудова история. Някои учени използват това образование, за да станат учен по протеинознание, постдокторантски изследователски сътрудник, научен програмен мениджър, биоинженер, професор по биоинженерство или старши изследовател.

  Ако искате да се запишете в програма за докторантура по биоинженерство, трябва да направите някои изследвания. Много училища в целия свят предлагат програми чрез интернет и / или традиционните настройки в класната стая. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.