6 Докторантура Програми в Бизнес и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Бизнес и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура Програми в Бизнес и икономика

    Докторска степен е най-висшата степен на академично постижение, което може да бъде постигнато в повечето области. В допълнение към създаването на теза, придобиването на докторска степен обикновено изисква задълбочено проучване в продължение на три години. Необходими са няколко степени по-ниско ниво, преди учениците да могат да се запишат в докторска програма.

    Какво е докторска степен по бизнес и икономика? Това поле на обучение се отнася до финансовия отдел на корпорация. Докато бизнес практиките и операциите ще бъдат проучени, има и фокус върху икономическите последици и необходимите процеси за успех на корпорацията. Учениците обикновено изучават общото финансово управление, управленските практики, глобалната икономика, инвестициите и риска и оценката на паричните потоци.

    Провеждането на докторска дисциплина улеснява създаването на кариера в бизнеса. Разширените позиции, които не можете да влезете по друг начин, са отворени за вас и можете да спечелите много по-висока заплата. Времето, необходимо за влизане в по-високи позиции, също е значително намалено.

    Тъй като разходите за придобиване на докторска степен по бизнес и икономика се различават доста, това е мъдро решение да се проучат преди да се запишат. Всичко от конкретното училище и програма до страната на обучение ще повлияе на обучението и трябва да бъде разбрано преди началото.

    Тъй като докторската програма в бизнеса и икономиката включва както бизнес, така и икономическа страна, има много кариери, които могат да бъдат постигнати. От страна на бизнеса е възможно да станете мениджър, ръководител на отдела, консултант, надзорен орган или изпълнителен директор. От икономическа гледна точка и двете по-ниски позиции, като например счетоводител или одитор, и по-високи позиции, като например старши счетоводен анализатор, са постижими. Алтернативно, е възможно да се учи да влезе в областта на образованието, за да преподава бъдещи студенти по бизнес и икономика.

    За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.