Keystone logo

34 Докторантура Програми в Бизнес проучвания Бизнес администрация 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (34)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Бизнес проучвания Бизнес администрация

Докторантът е резултат от много интензивни години специализирано обучение като част от програмата на докторанта. Тази висока чест отличава възпитаниците като интелектуални лидери и експерти в областта си на обучение. Студентите с този тип степени трябва да завършат с много силни и задълбочени познания в техния район.

Какво е докторска степен по бизнес администрация? Това е следдипломна квалификация, която дава на завършилите необходимия опит за навлизане на работната сила като експерт в отрасъла след дипломирането. Някои задължителни курсове в такава докторска програма могат да включват количествени и качествени методи на изследване, лидерство и стратегическо управление, както и актуални въпроси в управлението. Студентската степен обикновено завършва с задълбочено изследване като част от последната дисертация.

Доктор по бизнес администрация трябва да подготви завършилите да работят в бизнеса на която и да е индустрия. В тази програма студентите трябва да видят подобрение в своите изследователски, аналитични и презентационни умения, които могат да бъдат ценни характеристики на кариерата при търсене на работа.

Разходите за обучение по докторантура могат да бъдат повлияни от няколко фактора, включително и в училището. Учениците трябва да се свържат с отделни училища с въпроси и за пълен анализ на разходите.

Хората, които имат докторска степен по бизнес администрация, могат да намерят работа в академичните среди на колегиално ниво. С докторска степен те могат да работят като текущи преподаватели, да дават лекции, да провеждат изследвания в своята област, да правят подобрения в него, да публикуват статии по теми на бизнеса и икономиката и да провеждат семинари и обучения за други учени, които искат да надграждат своите бизнес- умения за обучение. Завършилите могат също да работят самостоятелно като консултант за компании, които се нуждаят от опит или желаят да наемат експертни лектори или обучители за събития.

Има много докторски програми в областта на бизнес администрацията, които са идеални за тези, които желаят да работят по свое собствено темпо. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.