Keystone logo

6 Докторантура Програми в Естествени науки Космология Астрономия 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Естествени науки
  • Космология
  • Астрономия
Области на обучение
  • Естествени науки (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Естествени науки Космология Астрономия

След завършване на бакалавърска или магистърска степен можете да изберете да продължите да учите за доктор, наричан още докторант по философия. Тази степен обикновено отнема най-малко четири години, за да завърши, а някои теми може да отнеме още няколко години.

Какво е докторска степен по астрономия? Астрономията е отрасъл на природните науки, който се фокусира върху небесните тела. Някои подчини включват звездна формация и история, космически взаимодействия, екзопланети, наблюдателна астрономия и теоретична астрономия. Някои програми се съсредоточават върху близки обекти, като тези в нашата местна слънчева система, докато други се фокусират върху по-далечни тела. Изследванията в тази програма ви насочват към представянето и защитата на тезата.

Изучаването на астрономията на висшисти може да осигури жизнени умения, които ще използвате всеки ден, като организация, внимание към детайлите и фини двигателни умения. Когато сте организирани, можете да спестите време. Откриването и манипулирането на фини детайли могат да ви помогнат с малки материални проблеми или ако имате хоби, задвижвано от занаят.

Някои фактори, които влияят върху цената на един доктор, са размерът и местоположението на училището. Тези разходи включват книги, такси за обучение, храна, настаняване и други. Ако се свържете с училищата, от които се интересувате сега, можете да научите повече за конкретните им разходи.

Кариерата, която преследвате с докторска астрономия, зависи от това дали сте се съсредоточили върху приложена или теоретична астрономия. И двете полета имат работа в академичните среди и научните изследвания, но ако искате нещо конкретно, разделете търсенето си въз основа на вашата степен. Например приложените работни места включват мениджър на програмата за наблюдение, специалист по оценка, системен инженер и разработчик на научен софтуер и изследовател. Теоретичните работни места обикновено са по-ориентирани към научните изследвания, тъй като астрономи и астрофизика работят в лаборатории и обсерватории.

Можете да гледате звездите навсякъде, така че защо да не изберете училището, което е най-доброто за вашите учебни цели и кариера? Онлайн курсовете могат да бъдат завършени навсякъде. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.