Keystone logo

27 Докторантура Програми в Технологични изследвания Автоматика 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Технологични изследвания
  • Автоматика
Области на обучение
  • Технологични изследвания (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Технологични изследвания Автоматика

Докторската програма се фокусира върху повишаване на майсторството на даден обект. Лицата, на които е присъдена такава степен, са завършили своята дисертация по избрана област на обучение и са използвали напълно оригинални изследвания, за да го направят.

Какво е докторска степен по автоматизация? В тази програма участниците могат да провеждат своите изследвания в различни стимулиращи среди, включително най-съвременните лаборатории в отрасли като биомиметрия, био-роботика, протези и нанотехнологии. По време на своето изследване, участниците могат да разработят новаторски и оригинални изследвания, които по-късно могат да бъдат подробно описани в публикувана книга или списание. Индивидите могат да бъдат снабдени със способността да анализират, преглеждат и решават сложни проблеми, свързани с проектирането и разработването на системи и компоненти за биомедицински приложения.

Лицата, които завършват тази програма, могат да притежават редица желани и интердисциплинарни умения, включително, но без да се ограничават до възможността за дълбоко анализиране на разнообразни проблеми, стратегически способности за разрешаване на проблеми и теоретично разбиране на сложни проблеми. Всеки от тези атрибути може да им служи добре в по-нататъшни изследвания и живот.

Разходите за докторантура зависят от редица фактори, включително местоположението на училището и програмата. Преди да кандидатствате, човек трябва да говори с консултант за разходите.

Завършилите тази програма могат да намерят успех в редица вълнуващи области, включително научноизследователска и развойна дейност, автомобилостроене, инженеринг, биомедицина, фармацевтични продукти, производство на медицински изделия, енергетика и правителство. Те могат да станат програмисти на софтуер, инженери по роботика, инженери по продажбите, оператори или електромеханични техници. В избраната от тях позиция, хората могат да се съсредоточат върху подпомагането на организациите да разработят процеси и процедури за по-безопасно и по-опростено инженерство и производство. Те могат да провеждат ежедневни изследвания и да предоставят подробни доклади на инженерите.

Много институции предлагат докторска степен по Автоматика, но в крайна сметка човек, който получава степента си, зависи от местоположението, бюджета и времевите ограничения. Онлайн курсовете предлагат най-голяма гъвкавост, което ги прави удобен вариант за тези, които работят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.