Keystone logo

8 Докторантура Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство Авиационно и космическо инженерство в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Съединени Американски Щати
  • Инженерни проучвания
  • Машинно инженерство
  • Авиационно и космическо инженерство
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство Авиационно и космическо инженерство

Аерокосмическото инженерство се фокусира върху проектирането, разработването, тестването и производството на аерокосмически системи. Той се занимава със сложни проблеми, свързани с полета в земната атмосфера и извън нея.

По време на степен по аерокосмическо инженерство ще вземете основни курсове по математика, физика и химия. След това ще преминете към специализирана курсова работа, която обхваща по-сложни теми като аеродинамика, задвижване и механика на полета.

Като завършил аерокосмическо инженерство, бихте могли да се окажете, че работите за аерокосмически и отбранителни компании, като проектирате, произвеждате и тествате самолети и космически кораби както за граждански, така и за военни приложения. Като алтернатива можете да се присъедините към правителствени агенции, за да работите по национални аерокосмически програми, проекти за научноизследователска и развойна дейност или дори да помогнете за оформянето на политики и разпоредби.

С широк набор от възможности за работа и потенциал да допринесете за новаторски иновации, тази степен е отличен избор за тези, които са запалени по технологиите и изследването.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.