Keystone logo

9 Докторантура Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство Авиационно и космическо инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Инженерни проучвания
  • Машинно инженерство
  • Авиационно и космическо инженерство
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство Авиационно и космическо инженерство

Аерокосмическото инженерство се фокусира върху проектирането, разработването, тестването и производството на аерокосмически системи. Той се занимава със сложни проблеми, свързани с полета в земната атмосфера и извън нея.

По време на степен по аерокосмическо инженерство ще вземете основни курсове по математика, физика и химия. След това ще преминете към специализирана курсова работа, която обхваща по-сложни теми като аеродинамика, задвижване и механика на полета.

Като завършил аерокосмическо инженерство, бихте могли да се окажете, че работите за аерокосмически и отбранителни компании, като проектирате, произвеждате и тествате самолети и космически кораби както за граждански, така и за военни приложения. Като алтернатива можете да се присъедините към правителствени агенции, за да работите по национални аерокосмически програми, проекти за научноизследователска и развойна дейност или дори да помогнете за оформянето на политики и разпоредби.

С широк набор от възможности за работа и потенциал да допринесете за новаторски иновации, тази степен е отличен избор за тези, които са запалени по технологиите и изследването.