Цифров DBA

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

5 причини да направите цифрова DBA

 1. Digital DBA е гъвкава: докторантите могат да започнат по всяко време.
 2. Всички ресурси са достъпни чрез интернет (видео, статии, книги, софтуер за анализ на данни, форуми), което позволява на докторантите да работят дистанционно със собствено темпо.
 3. Всеки докторант има възможност да обменя директно с него / неговия ръководител.
 4. Докторат по бизнес администрация се предлага от бизнес училище SKEMA (акредитирани AACSB, AMBA и EQUIS) и Института за Business Science Institute (споразумение от Министерството на образованието в Люксембург), но също така и докторска степен по бизнес администрация, предоставена от iaelyon School of Management - Jean Мулен университет (Френски университет).
 5. Получените дисертации могат да бъдат публикувани в една от книгите, под контрола на SKEMA Business School или Института по Business Science Institute .

Програма на цифровия DBA

Програмата Digital DBA се организира за период от три години (36 месеца).

116664_logos.jpg

Първа година

Първата година на Digital DBA е посветена на придобиването на фундаментални основи за провеждане на научни изследвания и определяне на темата на тезата.

Втора година

Втората година на Digital DBA е посветена на събирането на данни и написването на дисертацията под ръководството на един от преподавателите на научния съвет.

Трета година

Третата година на Digital DBA е посветена на завършването на писмената работа и защитата й пред международно жури от университетски преподаватели.

Международна седмица

Всяка година се организира международна седмица в Люксембург (Wiltz) или Париж, с последващи действия във връзка с тезата, семинарите, семинарите и защитата на тезата.

организация

Всеки докторант ще има достъп до:

 • Онлайн ресурси (видеоклипове, курсове, книги, статии)
 • Списък с допълнителни показания
 • MultiChoice Въпроси
 • Онлайн платформа, на която DDBA студентите и преподавателите могат да обменят

Ще бъдат планирани редовни срещи чрез видео чат (Skype, Facetime и др.), За да се даде възможност на студентите да обменят с преподавателите си.

Такси

Цената на програмата възлиза на 25 000 евро:

 • 15.000 €, платими при записване,
 • 10.000 €, платими в началото на втората година.

Прием

https://en.business-science-institute.com/application/submit/

 • Заявката ви трябва да бъде пълна, за да бъде разгледана.
 • Заявката ви трябва да бъде изпратена по имейл.
 • Моля, посочете "Приложението DDBA BSI-SKEMA" в темата на имейла.
 • Ако файловете ви са твърде тежки, за да бъдат изпратени по имейл, можете да използвате външна платформа (като WeTransfer, Google Drive, Dropbox) и да включите връзката за изтегляне на файловете.
 • Трябва да знаете, че непълни заявления няма да бъдат взети под внимание.

116665_116618_BSI-CoverPhoto.png

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The mission of the Business Science Institute is to promote the professional and personal development of managers and businesses via the mobilization of international academic resources of the highest ... Научете повече

The mission of the Business Science Institute is to promote the professional and personal development of managers and businesses via the mobilization of international academic resources of the highest quality. Свиване