PHDSTUDIES

Програми Финанси - Търсене на най-добрите програми по Финанси тук! - Финанси

А DBA (доктор по бизнес администрация) е напреднал курс на обучение, който е отворен за завършилите магистърска програма, които могат да демонстрират определено ниво на владеене на езика в тяхната област на изследване. В много случаи бъдещите студенти трябва да имат няколко години професионален опит, за да отговарят на изискванията за приемане в програмата.

Какво е DBA в финанси? Тази програма е предназначена по принцип за тези бизнес професионалисти, които могат да добавят опит, за да си академична подготовка. Кандидатите за програмата често се търсят професионални възможности за развитие и достъп до изпълнителната лидерски позиции. Области на специализация включват проучването на счетоводните практики или предприемачество. Програми с фокус върху финансите подготвят студентите да се изправят пред финансови предизвикателства с модерни концепции и инструменти.

Има много предимства за постигане на напреднал степен като DBA в Finance. Завършилите се възползват от достъп до изгодни и влиятелни възможности за кариера. Докторски степени, може също така да отворите врати към възможностите за работа в световен мащаб. Напреднали позиции степента на завършилите да влияете на другите в своята област.

 

Разходите, свързани с участието в програма за докторска степен се различават от училище на училище. Както всяко училище администрира своя собствена програма, бъдещите студенти трябва да се свържат отделните училища да получат конкретна информация за обучение и свързаните с тях такси.

Програмата за DBA подготвя възпитаници за успех в ръководни длъжности чрез разширяване на знанията и подобряване на познанията с преките глобални бизнес приложения.Завършилите могат да намерят възможности за работа с бизнес и финансови институции, правителствени и частни агенции, консултантски фирми и академични институции. Завършилите са способни на попълване на сложните финансови проекти и работи в рамките на финансовите пазари.

 

Студентите, които се интересуват от участие в DBA в финанси програма трябва да докажат определено ниво на успех в своята област. За да се квалифицира за програмата за докторска степен, кандидатите трябва да имат магистърска степен и решимост да успее. За да започнете, да търсите за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма. 

2 резултата за Финанси Filter

Онлайн доктор по бизнес администрация (DBA)

Global Humanistic University
Програми DBA
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;7 години
Английски
Онлайн обучение

Онлайн програмата „Доктор по бизнес администрация“ (180 ECTS) на Global Humanistic University ще ви предизвика да подобрите и приложите много търсени лидерски умения в научнит ...

Научете повече

DBA: Стратегическо управление, финанси

EMAS Eurasian Management & Administration School
Програми DBA
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Това е консултантска и образователна програма от най-висок клас за тези, които трябва да придобият съвременни управленски умения с акцент върху използването на практически уме ...

Научете повече