PHDSTUDIES

Програми Административни практики - Търсене на най-добрите програми по Административни практики тук! - Административни практики

Тези, които се следват в програми за докторска степен по бизнес администрация (DBA), сериозно се занимават с такива теми като публикуване и разпространение на информация, методика за провеждане на изследвания и лидерство. Докторските програми DBA се предлагат в бизнес училища и бизнес факултети в съответни университети.

Образованието в сфера на администрацията обикновено включва бизнес-ориентирани предмети, например финанси, комуникация и маркетинг. Тази академична област има за цел да подготви студентите за работа в бизнеса или като ръководител, или като част от екип.

Административни практики: Търсене на програми по Административни практики. Научете информацията за докторантурите директно, контактирайте университетите за докторантури направо тук!

1 резултата за Административни практики Filter

Доктор по бизнес администрация - DBA Online

Swiss School of Management, Rome Italy
Програми DBA
Програми DBA
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Докторът по бизнес администрация - DBA Online предлага на висшите ръководители професионален докторат или еквивалент на бизнес и управление на доктор по право или доктор по ме ...

Научете повече