Filter
Програми DBA
Тайланд Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Бизнес проучвания Тайланд - Бизнес проучвания програми Тайланд Бизнес проучвания

Проучванията, които участват в изкарва докторска степен по бизнес администрация (DBA) проучвате лидерство, теорията в практиката, публикуване и разпространение и изследванията дизайн заедно с други теми. Тази курсова работа е предназначена за тези, които преследва академични или консултантски кариера.

Програми по бизнес изследвания са академични програми за студенти, които искат да научат повече за управление на бизнеса. Тук може да се изучават както общи курсове, така и по-специализирани дисциплини, които ще подпомогнат в подготовка за съответна кариера.

Тайланд (ประเทศไทย), официално Кралство Тайланд (ราช อาณาจักร ไทย) е държава в Югоизточна Азия с бреговете на Андаманско море и залива на Тайланд. В столицата Банкок е в началото на много посетители "маршрути, и докато един модерен град, той има богато културно наследство.

Online доктор Тайланд - Вземете Online р Тайланд. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес проучвания, Тайланд

Други възможности в тази научна област:
Dhurakij Pundit University's International College

За бизнеса и организации, за да успее в тази модерна среда, те трябва да наемат хора с необходимите качества в бизнес администрацията и ... [+]

Доктор по философия по бизнес администрация В момента се приемат молби за семестър 1/2013. Стипендии са на разположение.

Програма Цели: За бизнес и организации, за да успее в тази модерна среда, те трябва да наемат хора с необходимите качества в бизнес администрация и управление. Желаните умения включват отлични комуникативни умения, разбиране на връзките между ключови показатели за изпълнение на дадена организация и по-широките бизнес проблеми и които са иновативни и да притежава творчески решаване на проблеми умения. За да се поддържа такива умения, мениджъри само не са длъжни да разбират от сегашните теории, методи и техники, но също така и да са наясно с изследователски инициативи и дейности, които се извършват в изследователски институции, които водят до нови подходи в управлението. За да отговори на тези изисквания DPUIC предлага професионална Доктор по философия по бизнес администрация PhD (BA) степен за бизнеса изпълнителната и лидери, които искат да получат до актуална разбиране на информационните технологии, богати на бизнес средата. Тази програма е предназначена също така за тези лица, които се интересуват от придобиване на разширено управление изследователски умения.... [-]

Тайланд Банкок
Юни 2020
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски