Filter
Програми DBA
Канада Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Бизнес проучвания Канада - Бизнес проучвания програми Канада Бизнес проучвания

Програмите за докторска степен по бизнес администрация основно се базират върху подготовка на научно изследване и придобиване на необходими знания за бизнес консултиране в бизнес сектора. Университетите по света предлагат програми DBA; например може да следвате в такива страни като САЩ, Китай, Австралия или Испания.

Бизнес изследванията са академична област, при изучаване на която студентите придобиват знания и умения, които се изискват за професионална реализация в сфера на бизнеса. Тук може да се изучават такива дисциплини като финанси, счетоводство, икономика, организационни изследвания, бизнес етика и маркетинг.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Online доктор Канада - Вземете Online р Канада. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес проучвания, Канада

Royal Roads University

DBA е научно-изследователска докторска програма, ориентирана към приложни изследвания за бизнес управление, предназначени предимно за работещи професионалисти, които се с ... [+]

Описание на програмата

DBA е научно-изследователска докторска програма, ориентирана към приложни изследвания за бизнес управление, предназначени предимно за работещи професионалисти, които се стремят да бъдат лидери в своята област или сектор и които искат самостоятелно да разработят оригинални, въздействащи изследвания върху практиката на управление. Тя е предназначена да комбинира силните страни на професионалната докторска степен с изследователската стойност и строгост, които са общи за по-традиционните докторанти. Програмата е предназначена да отговори на необходимостта от висококачествени, строги, уместни и приложни изследвания, които свързват теорията и практиката и допринасят за развитието на канадската икономика. Програмата е програма за 60 кредита, която обикновено отнема четири години. Програмата се предлага в смесен модел, чрез комбинация от кратки интензивни резиденции и онлайн курсове. Изискват се и кандидатски изпит, дисертация и устна защита.... [-]

Канада Виктория
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
4 години
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски