Filter
Програми DBA
Тайланд Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Бизнес администрация Тайланд - Бизнес администрация програми Тайланд Бизнес администрация

Програмите за докторска степен по бизнес администрация, или DBA, е висша академическа степен, която може да придобиете чрез интензивни занятия и провеждане на изследвания. Придобиването на такава степен подготвя за успешна напреднала кариера по бизнес консултиране или в академична среда.

Тайланд, официално Кралство Тайланд, известен преди като Siam, е държава, разположена в центъра на полуостров Индокитай в Югоизточна Азия. Тайланд 'S плажове и острови привличат милиони посетители всяка година от всички краища на земното кълбо. Всеки, който има четири години степен могат да намерят работа като учител по английски в Тайланд.

Online доктор Тайланд - Вземете Online р Тайланд. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес администрация, Тайланд

Други възможности в тази научна област:
Dhurakij Pundit University's International College

За бизнеса и организации, за да успее в тази модерна среда, те трябва да наемат хора с необходимите качества в бизнес администрацията и ... [+]

Доктор по философия по бизнес администрация В момента се приемат молби за семестър 1/2013. Стипендии са на разположение.

Програма Цели: За бизнес и организации, за да успее в тази модерна среда, те трябва да наемат хора с необходимите качества в бизнес администрация и управление. Желаните умения включват отлични комуникативни умения, разбиране на връзките между ключови показатели за изпълнение на дадена организация и по-широките бизнес проблеми и които са иновативни и да притежава творчески решаване на проблеми умения. За да се поддържа такива умения, мениджъри само не са длъжни да разбират от сегашните теории, методи и техники, но също така и да са наясно с изследователски инициативи и дейности, които се извършват в изследователски институции, които водят до нови подходи в управлението. За да отговори на тези изисквания DPUIC предлага професионална Доктор по философия по бизнес администрация PhD (BA) степен за бизнеса изпълнителната и лидери, които искат да получат до актуална разбиране на информационните технологии, богати на бизнес средата. Тази програма е предназначена също така за тези лица, които се интересуват от придобиване на разширено управление изследователски умения.... [-]

Тайланд Банкок
Юни 2020
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски