PhD-obrazovanie.com

Online Бизнес администрация Германия - Бизнес администрация програми Германия Бизнес администрация

Програмите за докторска степен по бизнес администрация, или DBA, е висша академическа степен, която може да придобиете чрез интензивни занятия и провеждане на изследвания. Придобиването на такава степен подготвя за успешна напреднала кариера по бизнес консултиране или в академична среда.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Online доктор Германия - Вземете Online р Германия. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Бизнес администрация, Германия Filter

DBA - доктор по бизнес администрация

Munich Business School
Кампус Задочно обучение 48 месеца Запитване на информация Германия Мюнхен

Докторската степен е не само много високо научно постижение и често дори по-висок личен етап, но и интелигентна и устойчива инвестиция в професионалното бъдеще на човека. С DBA, предлагано от Munich Business School (MBS) в сътрудничество с Sheffield Hallam University (SHU), учениците могат да повишат своите академични или бизнес кариери в международна и гъвкава среда, която не изисква от тях да задържат професионалната си кариера.