Filter
Програми DBA
Великобритания Англия Брадфорд Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Бизнес администрация Oslo - Бизнес администрация програми Брадфорд Бизнес администрация, Oslo

Проучванията, които участват в изкарва докторска степен по бизнес администрация (DBA) проучвате лидерство, теорията в практиката, публикуване и разпространение и изследванията дизайн заедно с други теми. Тази курсова работа е предназначена за тези, които преследва академични или консултантски кариера.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Bradford има пет висши учебни заведения и наскоро е била похвалена от Ofsted за образованието си постижения. Има и националните медии музей, Bradford Индустриален музей, кипене Hall музей и художествена галерия нарича Bradford една галерия.

Online Бизнес администрация Oslo - Вземи си доктор Брадфорд. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес администрация, Брадфорд

Степени
Място
Великобритания
Англия
Брадфорд
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Bradford

Докторската степен по бизнес администрация (DBA) в Брадфорд е върхът на образованието по управление и стартира през 2001 г. Тази докторска степен е академично строга като ... [+]

Докторската степен по бизнес администрация (DBA) в Брадфорд е върхът на образованието по управление и стартира през 2001 г. Тази докторска степен е академично строга като докторска степен, но е предназначена за висши професионални мениджъри.

Той свързва академичните теории и концепции с бизнес и управленски практики.

В първата фаза на програмата, ще предприемете задълбочени проучвания на управленската практика, критикувайки съществуващата теория и изучавайки изследователски методи под ръководството на водещи учени и практици.... [-]

Великобритания Брадфорд
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
4 - 7 години
Кампус
Научете повече на английски