PHDSTUDIES

Online Бизнес администрация Oslo - Бизнес администрация програми Дърам Бизнес администрация, Oslo

Докторска степен по бизнес администрация (DBA) е степен, която се предлага от бизнес училища и бизнес факултети в университети; за такива програми може да се кандидатства, ако имате завършена магистратура. Програмите DBA осигуряват възможности да напреднете в бизнес кариера или академическа сфера.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Durham има два университета, единият от тях е Durham University - третият най-старият университет в Англия, веднага след Оксфорд и Кеймбридж. Има и New College Durham, сливането между две по-големи колежи.

Online Бизнес администрация Oslo - Вземи си доктор Дърам. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

2 резултата за Бизнес администрация, Дърам Filter

Доктор по бизнес администрация (DBA)

Management Development Centre International
Програми DBA 01 September 2020 Редовно обучение Английски Campus

Докторат по бизнес администрация (DBA) предлага нов маршрут за докторска квалификация. Тя е предназначена специално за опитни лидери в частния, обществения и третия сектор. ...

Научете повече

DBA програма

Durham University Business School
Програми DBA 01 August 2020 Online & Campus Combined Задочно обучение Английски Online & Campus Combined Campus Online

Durham DBA е изпълнителна докторска програма за мотивирани, високодостатъчни хора, които искат да развият своята изследователска, аналитична и критично мислещи умения на най-в ...

Научете повече