Инженерство по химична химия

Общ преглед

Описание на програмата

Този курс изисква 2: 1 или международен еквивалент и / или магистър по ниво на достойнство или по-висок в съответния предмет и IELTS ниво 6.0 (5.5 във всеки елемент). Обикновено се извършва за период от около три години.

Удобства

Има обширни лаборатории с оборудване от пейка до пилотно-растителна везна. Ние сме едно от малкото отдели във Великобритания с достъп до масова спектроскопия, сканираща електронна микроскопия и микроскопия с атомна сила и виртуална реалност, където можете да изградите и оптимизирате своя собствен цех за преработка.

Следдипломните студенти също имат достъп до изследователски съоръжения, включително набор от оборудване, например:

  • Общ органичен въглерод
  • Силно киселинно разграждане на скали
  • Изследователски тестови платформи - многофазен поток
  • Пещ с капкова тръба
  • Поток в тръбопровода
  • Микровълнов център

Подкрепа за научни изследвания

Подкрепата за студенти по следдипломна квалификация се координира чрез Факултета за научни изследвания на Факултета. Всеки докторант ще има основен академичен надзор и поне един допълнителен надзорен орган. Редовни официални заседания за надзор, обикновено веднъж месечно, ще се провеждат с един или и двамата ви ръководители. Ние също така предоставяме академични докторанти и студенти, които са на разположение, ако имате въпроси относно процедурите, свързани с проучването на научните изследвания, сте загрижени за напредъка си или наличните съоръжения.

Всички докторанти са записани във Факултета по инженерно обучение, това е структурирана програма за обучение, съставена от официални външни рамки като Декларацията за съвместни умения, Рамката за развитие на научните изследвания и Ръководството на Съвета за научни изследвания. Съветът по инженерни науки и научни изследвания (EPSRC) призна програмата ни за преподаватели като водещ сектор в развитието и обучението на следдипломните научни изследвания.

Факултетът има отлични връзки с индустрията и ще ви гарантира, че развивате умения, които могат да бъдат прехвърляни, които ще бъдат от полза за различни кариери. Ще имате достъп и до Програмата за развитие на изследователите на Graduate School.

Кариери

Перспективи за кариерата и пригодността за заетост

Университетът в Нотингам е обявен за най-добрият университет в Обединеното кралство за работа с дипломирани специалисти, от "Таймс 2017" и "Ръководството на Университета" Sunday Times Good University.

Университетът в Нотингам е последователно обявен за един от най-целевите университети от водещи британски работодатели * и може да ви предложи начален старт, когато става въпрос за вашата кариера.

Учениците от факултета се занимаваха с продуктови мениджъри и директори, професионалисти в областта на ИТ и телекомуникациите, бизнес, изследователски и административни специалисти, научни, инженерни и производствени техници, специалисти по природни и социални науки, преподаватели и образователни специалисти, както и различни други инженерни роли ,

Изисквания

  • Изисквания за кандидатстване: 2.1 (или международен еквивалент) и / или магистър по ниво на достойнство или по-високо в съответния предмет
  • IELTS: 6.0 (не по-малко от 5.5 във всеки елемент)
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Свиване