Инженерство по химична химия

Общ преглед

Описание на програмата

Този курс изисква 2: 1 или международен еквивалент и / или магистър по ниво на достойнство или по-висок в съответния предмет и IELTS ниво 6.0 (5.5 във всеки елемент). Обикновено се извършва за период от около три години.

Удобства

Има обширни лаборатории с оборудване от пейка до пилотно-растителна везна. Ние сме едно от малкото отдели във Великобритания с достъп до масова спектроскопия, сканираща електронна микроскопия и микроскопия с атомна сила и виртуална реалност, където можете да изградите и оптимизирате своя собствен цех за преработка.

Следдипломните студенти също имат достъп до изследователски съоръжения, включително набор от оборудване, например:

  • Общ органичен въглерод
  • Силно киселинно разграждане на скали
  • Изследователски тестови платформи - многофазен поток
  • Пещ с капкова тръба
  • Поток в тръбопровода
  • Микровълнов център

Подкрепа за научни изследвания

Подкрепата за студенти по следдипломна квалификация се координира чрез Факултета за научни изследвания на Факултета. Всеки докторант ще има основен академичен надзор и поне един допълнителен надзорен орган. Редовни официални заседания за надзор, обикновено веднъж месечно, ще се провеждат с един или и двамата ви ръководители. Ние също така предоставяме академични докторанти и студенти, които са на разположение, ако имате въпроси относно процедурите, свързани с проучването на научните изследвания, сте загрижени за напредъка си или наличните съоръжения.

Всички докторанти са записани във Факултета по инженерно обучение, това е структурирана програма за обучение, съставена от официални външни рамки като Декларацията за съвместни умения, Рамката за развитие на научните изследвания и Ръководството на Съвета за научни изследвания. Съветът по инженерни науки и научни изследвания (EPSRC) призна програмата ни за преподаватели като водещ сектор в развитието и обучението на следдипломните научни изследвания.

Факултетът има отлични връзки с индустрията и ще ви гарантира, че развивате умения, които могат да бъдат прехвърляни, които ще бъдат от полза за различни кариери. Ще имате достъп и до Програмата за развитие на изследователите на Graduate School.

Кариери

Перспективи за кариерата и пригодността за заетост

Университетът в Нотингам е обявен за най-добрият университет в Обединеното кралство за работа с дипломирани специалисти, от "Таймс 2017" и "Ръководството на Университета" Sunday Times Good University.

Университетът в Нотингам е последователно обявен за един от най-целевите университети от водещи британски работодатели * и може да ви предложи начален старт, когато става въпрос за вашата кариера.

Учениците от факултета се занимаваха с продуктови мениджъри и директори, професионалисти в областта на ИТ и телекомуникациите, бизнес, изследователски и административни специалисти, научни, инженерни и производствени техници, специалисти по природни и социални науки, преподаватели и образователни специалисти, както и различни други инженерни роли ,

Изисквания

  • Изисквания за кандидатстване: 2.1 (или международен еквивалент) и / или магистър по ниво на достойнство или по-високо в съответния предмет
  • IELTS: 6.0 (не по-малко от 5.5 във всеки елемент)
Последна актуализация Ноем. 2017

За учебното заведение

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Свиване