Инженерно геодезия и космическа геодезия

Общ преглед

Описание на програмата

Научните изследвания могат да обхванат редица дисциплини, включително геопространствено инженерство и мониторинг; фотограметрия и дистанционно наблюдение; технологията и приложенията на спътниковите навигационни системи като GPS и "Галилео"; вградена технология за позициониране; екологичен и атмосферен мониторинг; физическа и космическа геодезия.

Този докторант е базиран в географския институт в Нютхенхам (NGI).

Този курс изисква 2: 1 или международен еквивалент и / или магистър по ниво на достойнство или по-висок в съответния предмет и IELTS ниво 6.0 (5.5 във всеки елемент). Обикновено се извършва за период от около три години.

Удобства

NGI е водещ междудисциплинарен изследователски и преподавателски институт, специализиран в областта на пространствената и локалната наука и инженерство, използвайки технологиите за сателитно позициониране, дистанционни измервателни системи и интегрирани сензорни технологии.

NGI се помещава в целево съоръжение с широка гама от съвременно оборудване, което позволява достъп до най-новите технологии и ангажираност с водещи научни изследвания, например:

 • GNSS
 • интегрирани сензори
 • фотограметрия и лазерно сканиране
 • услуги, базирани на местоположение
 • дистанционно наблюдение
 • деформационен мониторинг
 • геопространствено инженерство и разузнаване
 • инфраструктура за пространствени данни
 • повсеместно позициониране и автономни системи

Подкрепа за научни изследвания

Подкрепата за студенти по следдипломна квалификация се координира чрез Факултета за научни изследвания на Факултета. Всеки докторант ще има основен академичен надзор и поне един допълнителен надзорен орган. Редовни официални заседания за надзор, обикновено веднъж месечно, ще се провеждат с един или и двамата ви ръководители.

Ние също така предлагаме академични консултанти и студенти по специалността, ако имате въпроси относно процедурите, свързани с проучването на научните изследвания, сте загрижени за напредъка си или наличните съоръжения.

Всички докторанти са записани във Факултета по инженерно обучение, това е структурирана програма за обучение, съставена от официални външни рамки като Декларацията за съвместни умения, Рамката за развитие на научните изследвания и Ръководството на Съвета за научни изследвания.

Съветът по инженерни науки и научни изследвания (EPSRC) призна програмата ни за преподаватели като водещ сектор в развитието и обучението на следдипломните научни изследвания.

Изисквания

 • Изисквания за кандидатстване: 2.1 (или международен еквивалент) и / или магистър по ниво на достойнство или по-високо в съответния предмет
 • IELTS: 6.0 (не по-малко от 5.5 във всеки елемент)
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Свиване