Доцент доктор. в управлението на киберсигурността

Общ преглед

Описание на програмата

Докторът по философия (доктор по философия) по управление на киберсигурността в Колеж по компютърни технологии и инженерство в Югоизточния университет изисква минимум 67 кредита. Уникалният му формат съчетава традиционните и онлайн обучения, за да предостави на специалистите възможност да продължат следдипломно обучение, докато продължават да работят на сегашните си позиции. Завършилата докторска програма по управление на киберсигурността е цялостна, мултидисциплинарна изследователска програма, която подготвя завършилите за ключови позиции в академичните среди, във федералните, държавните и местните държавни агенции, както и в бизнеса и индустрията. Учебната програма съчетава както технически интензивни, така и насочени към управление курсове за сигурност, за да предостави цялостен подход за изучаване на информационната сигурност / управлението на киберсигурността. Всеки студент трябва да завърши седем основни курса, два докторски изследователски курса и докторска изследователска дисертация.

Формат на програмата

Колежът предлага докторска степен. програми със смесица от дейности в университета и онлайн. Сесиите лице в лице в кампуса се провеждат веднъж на срок от сряда до петък в кампуса Fort Lauderdale / Davie. Студентите са длъжни да присъстват на всичките им планирани учебни занятия. Между сесиите студентите работят върху курсови задачи и изследвания и участват в онлайн дейности, които улесняват честото взаимодействие с преподавателя и с други студенти.

126778_126721_masters-home.jpg

Резултати от обучението

Възпитаник с докторска степен. в управлението на киберсигурността ще има възможност да:

 1. да придобият напреднали знания и по-задълбочено разбиране на областта на киберсигурността;
 2. комуникират професионално и етично по въпросите на изследванията в областта на управлението на киберсигурността;
 3. идентифицира, анализира и синтезира научна литература, свързана с информационната сигурност / киберсигурност; и
 4. генериране на нови знания чрез научни изследвания / стипендии и разпространяване на тези знания на други хора чрез демонстриране на необходимите технически и интелектуални умения за изготвяне на писмен документ, който дава оригинален принос в областта на информационната сигурност / управление на киберсигурността.

Прием

Докторантът. в управлението на киберсигурността е предназначен за лица с опит в информационната сигурност. Успешните кандидати ще имат магистърска степен по управление на киберсигурността (или тясно свързана степен) с някои курсови работи по основи на информационната сигурност. Освен това студентите трябва да имат професионален опит в информационната сигурност и да имат силен изследователски потенциал в областта на информационната сигурност.

Приемът е конкурентен; следователно кандидатите, които отговарят на минималните изисквания, не са гарантирани за допускане. Няма формула, критерий за оценка или оценка, колегиумът оценява качествено и количествено кандидатите и прави подбор въз основа на резултатите, лична квалификация и доказателства за потенциал за успех. Стремим се да идентифицираме бъдещите студенти с огромна професионална перспектива. Нашият процес на приемане взема предвид както вашите професионални, така и академични постижения. Решенията за приемане се вземат непрекъснато.

Изисквания за прием

 1. Спечелена магистърска степен с GPA най-малко 3,25 от регионално акредитирана институция и с подходящ специалност. (вижте специфичните за програмата изисквания за прием по отделни програми).
 2. Онлайн заявление и невъзстановими $ 50.
 3. Есе.
 4. Запечатани официални преписи от всяка институция, която някога е присъствала.
 5. Три препоръчителни писма от трима души, които са запознати с вашите академични и / или професионални възможности и способни да оценят вашите интелектуални способности, зрялост и мотивация. Препоръките от вашите професори са за предпочитане. Препоръките са неприемливи, ако са от членове на семейството, приятели, хора без опит в докторантура, базирани на научни изследвания, или от тези, които не могат да оценят академичния ви потенциал за успех в програмата, по която кандидатствате. Писма с препоръки се искат и изпращат по електронен път, след като подадете онлайн заявлението си.
 6. Резюме / автобиография (CV), която предоставя кратък отчет за вашия академичен опит и професионален опит.
 7. Владеене на английски език. (Докторантите се очаква да напишат многобройни доклади и дисертация. Граматическите грешки, правописните грешки и писането, които не изразяват ясно идеи, ще се отразят на оценките на студента и завършването на неговата степен. Факултетът няма да предостави корекция помощ относно граматически грешки или други проблеми с писането. Кандидатите, които не могат да пишат правилно и ясно, се приканват да потърсят помощ за отстраняване, преди да кандидатстват за някоя от програмите на колежа.)

Колежът може да поиска допълнителна документация в подкрепа на заявлението. Освен това кандидатите могат да представят стандартизирани резултати от тестове или всякаква допълнителна документация, за да засилят своето приложение.

учебна програма

Програмата изисква най-малко 67 кредитни часа. Всеки студент трябва да завърши седем основни курса, поне два докторски изследователски курса и докторска изследователска дисертация. По-долу са изброени регистрации за курсове, изследвания и дисертации:

Основни курсове (пет кредита всеки)

 • ISEC 700 изследователски семинар по управление на киберсигурността
 • Анализ и дизайн на сигурните системи ISEC 740
 • Защита на информацията ISEC 750
 • ISEC 765 Управление на информационната сигурност
 • Поверителност на информацията ISEC 775
 • RESD 700 Методи за изследване
 • Изберете един от курсовете по-долу:
  • DISS 720 взаимодействие между човек и компютър
  • DISS 735 Управление на знанията

Регистрации за изследвания и дисертации

Всеки студент ще трябва да завърши два докторски изследователски курса, ISEC 885. Тези курсове ще бъдат взети в края на курсовата работа на студента. Тези насочени учебни курсове ще дадат възможност на студента, с подкрепата на преподавателски съветник, да идентифицира жизнеспособна изследователска тема и да проведе предварителни изследвания, които да доведат до формална кандидатура за студента.

 • ISEC 885: Докторски изследвания в осигуряването на информация (4 кредита всеки)

Студентите трябва да завършат 24 кредита на дисертационни регистрации, три регистрации на ISEC 901. Студентите, които не завършат дисертацията в рамките на 24 кредита, ще се регистрират за ISEC 920 Продължаваща дисертация до завършване на дисертацията.

 • ISEC 901 Докторска дисертация (8 кредита)
 • Продължаваща дисертация на ISEC 920 (4 кредита)
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation.

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation. Свиване