Доктор по философия в Color Science

Color е бил тема на силен интерес и запитване за стотици, ако не хиляди години. Като обобщение, цвят науката може да бъде определена като количественото определяне на нашето разбиране за цвят. Нейната майсторство изисква интердисциплинарен подход, който включва образователни физиката, химията, физиологията, статистика, компютърни науки и психология. Color науката се използва в проектирането и контрола на повечето изкуствени цветни материали, включително текстил, покрития, и полимери и да уточни такива разнообразни материали като почва и вино. Той се използва широко в възпроизвеждане на цветовете, включително цифрова фотография, настолни и дисплей проекция, и печат. Както ние започваме 21-ви век, цвят науката е повсеместна.

Color изследвания науки в RIT обхваща толкова различни области като медицинска визуализация на данни, компютърна графика и анимация, опазване изкуството, спектрални и пространствени измервания на материали, цветен печат, дигитална фотография, кино- и телевизионна и моделиране на нашите възприятия за използване при определяне на цветовете качество. RIT има дълга история на стипендия в цвят науката.

Програмата е предназначена за студенти, чиито студентски специалности са по физика, химия, математика, компютърни науки, инженерство, експерименталната психология, изображения, или който и да е приложена дисциплина, отнасяща се до количественото описание на цвят, например, текстил, графичните изкуства, анимация, материал наука, и полимер науката. Всички ученици трябва да печелят 99 кредити като студент. За редовни студенти, програмата изисква три или повече години на обучение на ниво възпитаник за студенти, които влизат в програмата със степен на зрелостен изпит. Учебната програма е комбинация от необходимите курсове в цвят науката, избираеми курсове, подходящи за фон на кандидата и интереси, изследователски проект с три четвърти през втората година на обучение и изследователска дисертация. Студентите трябва да преминат изпит за квалификация по време на втората година от тяхното проучване и разглеждане на кандидатурата на поне една година преди завършването им дисертация. Кандидатите, които желаят да влязат в програмата, но не разполагат с адекватна подготовка може да се наложи да се вземе най-много 36 кредити за бакалавърски курсове на фондацията по математика, статистика, компютърни науки, както и обща наука преди matriculating с Завършил статус.

Условия за кандидатстване

За да се счита за допускане до Ph.D. програма в цвят науката, кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:

  • Попълнете заявление за аспирантура
  • Задръжте за степен бакалавър степен, спечелени от акредитиран университет
  • Знаете резултати от Graduate Record Examination (GRE)
  • "Знаете официалния Бакалавърския препис (и) с общ успех от 3.0 или по-висока, или GPA от 3.0 или по-висока при основаването курсова
  • Знаете две професионални препоръки
  • Участвайте в интервю по-корпус (когато е възможно)
  • За международни кандидати, чиито роден език не е английски, трябва да се представи резултати от теста по английски като чужд език. Минимални десетки 240 (компютърно-базирани), 587 (на хартиен носител), или 94 се изисква (интернет базиран). Международна система по английски език тестване (IELTS) резултати ще бъдат приемани на мястото на изпита TOEFL. Минимални резултати ще варират, но абсолютната минимална оценка изисква безусловно приемане е 6.5.
Програма с обучение на:
Английски
Rochester Institute of Technology (RIT)

Прегледайте още 7 курсове в Rochester Institute of Technology (RIT) »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение