Доктор по философия в глобалното лидерство и промяна (доктор)

Общ преглед

4 locations available

Описание на програмата

Pepperdine University GSEP не предлага пълни стипендии. Можете да прочетете повече за наличните възможности за нови студенти тук. Pepperdine University GSEP предлага също помощ за завършване, помощ при преподаване и възможности за подпомагане на научните изследвания. GSEP не предоставя възнаграждения за обучение.

Представяне на новата ни докторска степен програма: Доктор по философия в глобалното лидерство и промяна

Програмата "Доктор на философията в глобалното лидерство и промяна" подготвя студентите да станат лидери на визити, както и агенти на промяна в създаването на нови направления в стратегията и политиката. Тази програма е специално предназначена за хора, които са съсредоточени върху научните изследвания. Завършилите програмата вероятно ще заемат позиции в НПО, мозъчни тръстове, висше образование, здравеопазване, военно ръководство, федерално и държавно управление и други организации.

Общ преглед на програмата

Нашите докторанти се фокусира върху теорията на лидерството в местни и глобални организации, организационно поведение, качествено изследване и анализ и трансформиране на организациите в глобалната общност. Студентите ще установят нови методи за анализ, водещи до създаване на нови знания чрез оригинални изследвания.

Предимства на програмата:

 • Проектиран за професионален работещ, с класове, които са 40% онлайн и 60% лице в лице
 • Осигурява среда за матуритет във факултета и близко взаимодействие между връстници, тъй като тази изключително селективна програма е ограничена до 18 студенти
 • Преподавани от преподаватели, които имат известни академични пълномощия и силни професионални познания
 • Достъп до изтъкнати глобални експерти
 • Разработен специално за създаване и оформяне на нови, иновативни насоки в изследванията
 • Удобно разположен в нашия университетски университет "Западен Лос Анджелис", който е близо до международното летище в Лос Анджелис (LAX) и точно до магистралата 405

Ключови факти

 • Дължина на програмата / Дисциплинарни единици: средно 4 години / 66 единици (2 единици за срок до завършване на дисертацията)
 • Разходи за единица: Докторска степен в програмата "Глобално лидерство и промяна" включва курсове, начислявани на 1 550 долара за единица на ниво EdD и 1840 долара на докторска дисциплина. ниво.
 • Начален срок: Есен
 • Местоположение на Campus: Западен Лос Анджелис (Моля, имайте предвид, че избраният от Вас campus не може да бъде гарантиран. Предложенията в кампуса са зависими от наличността и подлежат на промяна.)

Крайни срокове за приемане:

 • Вече не приемаме заявления за докторска степен. 2018 Кохорта. Моля, свържете се с Ърл Харди, офицер по вписванията на адрес 310-568-5772, за да обсъдите алтернативни маршрути, за да се запишете в нашата 2019 кохорта.
 • Програмата започва с уъркшоп за изграждане на общността и ориентиране в университета в Западен Лос Анджелис през август. Класовете започват през септември.
 • След като заявлението бъде завършено, то се преглежда за приемане. Не чакаме крайния срок за преглед на кандидатурата Ви. За кандидатури, получени след изтичане на крайния срок, студентите ще бъдат приемани на базата на пространство. Тази програма е ограничена до 18 студенти.

Изисквания за прием:

В стремежа ни бързо да обработим приложението Ви, ние приемаме само електронни материали за кандидатстване.

За да кандидатствате за тази програма, моля, изпратете:

 • Вашето заявление за допускане с невъзстановима такса за обработка.
 • Официални студентски преписи от акредитираните колежи или университети, които дават бакалаври и магистърски степени чрез една от следните одобрени компании:
  • Национална студентска клирингова къща
  • пергамент
  • eSCRIP-SAFE
  • Моля, поискайте всички преписи да бъдат изпратени на gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Утвърден запис на академични писмени и представени изследвания.
 • Три препоръки, използващи нашия формуляр за препоръки. Препоръките трябва да удостоверяват вашия академичен и професионален характер, както и вашите лидерски опит и потенциал. Вашите препоръчители трябва да изпратят по имейл попълнените формуляри на gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Декларация за цел (1,000-2,000 думи), посветена на такива теми, като вашето мнение за лидерство, способност да създавате последователи, склонност да поемате рискове, доказателства за целенасочена научноизследователска програма, постоянство и демонстрирани постижения, бъдеща кариера и жизнени цели и причини за преследване на докторска степен програма, изпратена по електронна поща на gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Резултати от изпит за дипломиран изпит (общ тест: словесно разсъждение, количествено разсъждение и аналитично писане). GRE трябва да са направени през последните пет години.
 • Вашата професионална автобиография или автобиография е изпратена до gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Лично интервю с програмен директор или упълномощен кандидат за квалифицирани кандидати, кандидатстващи за програмата.
 • (Незадължително) Ако сте по-ниски от 3.0 за бакалавър или магистърска степен или търсите изключение от нашите GRE или TOEFL тестови изисквания, моля, попълнете нашия формуляр за заявка за изключения и го изпратете по имейл на gsep-admissions@pepperdine.edu.

За всички квалифицирани кандидати се изисква лично интервю с програмния директор.

Една писмена извадка и / или оценка за критично мислене може да бъде възложена на кандидат преди потенциалното приемане по преценка на програмния директор

Текущите ученици на GSEP EdD и завършилите през последните седем години възпитаници на EdD могат да прехвърлят до 39 единици EdD на докторска степен. в програмата "Глобално лидерство и промяна". Окончателното решение за прехвърляне се препоръчва съвместно с комитет, назначен от програмния директор, който включва членовете на комисиите и директора на успеха на студентите или назначен за тях. Тази комисия ще направи окончателната препоръка към Службата за приемане въз основа на анализ на официални преписи, учебни планове и други съответни материали, представени от кандидата.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Свиване
Лос Анжелис , Лос Анжелис , Ървайн , Лос Анжелис , Лос Анжелис , Калабасас , Malibu + 6 Още По-малко