Преглед

Практически базирана програма, която насърчава иновациите и креативността в решаването на реални предизвикателства в социалната, икономическата, технологичната и бизнес сферата. В тази интердисциплинарна програма, вие ще станете част от мрежа от академици от цял RIT, които работят за оптимизиране на устойчиви системи и практики в инженерството, производството, енергетиката, образованието и др.

Нашият подход към устойчивостта означава работа в по-широк контекст на екологична оценка, икономика и политика. Всеки член на факултета в Института за устойчивост Golisano спонсорира определен брой студенти за конкретни изследователски проекти, като обхватът варира от фундаментална наука до приложно инженерство до приложения за корпоративна устойчивост. При приемането в спонсориран изследователски проект, вие ще получите напълно финансирано образование, стипендия за подпомагане на разходите за живеене, собствено офис пространство и време за развитие на вашия технически опит в под-областите в зависимост от вашите изследвания.

В докторантурата за устойчивост ще имате възможност да научите от области в целия университет, за да развиете свой собствен иновативен подход към областта, изграждайки методологии като оценка на жизнения цикъл, оценка на риска за околната среда и оценка на въздействието, дизайн за околната среда, предотвратяване на замърсяването, управление на веригата за доставки на затворен контур и оценка на живота на продукта. Освен това ще работите рамо до рамо с нашите световно известни преподаватели, които са запалени изследователи в различни области, включително биогорива, транспорт, енергийна политика, възстановяване на ресурсите, интелигентни продукти и системи и др.

Докторантурата степен ви помага да мислите новаторски за това, как устойчивостта може да повлияе положително на системите по целия свят чрез решения с голяма картина, от обучението на бъдещите бизнес лидери за максимизиране на природните ресурси. Не се нуждаете от опит в устойчивостта, за да се присъедините към тази програма; просто се нуждаете от желание да създадете положителна промяна в света. Ние привличаме студенти от всички възрасти, от всички среди - от биотехнологиите до бизнеса - и от цял свят. Ще намерите и широк кръг от възрасти - много от учениците на програмата имат 10 години опит в кариерата и / или образование под техните колани, когато се запишат.

Факултетът е добре известен учен и активен изследовател, който не само внася своите знания в класната стая, но и директно включва учениците в тяхната стипендия. Тази работа включва богат опит в нашите впечатляващи изследователски съоръжения , включително 75 000 кв. Фута LEED Platinum сертифицирана изследователска сграда с над 9 лаборатории и 6 технологични изпитания. С това ниво на опит ще бъдете подготвени за различни академични и индустриални работни места, където можете да повлияете на начина, по който светът гледа и използва устойчиви практики, от макро до микро.

План на обучение

С докторантурата Интегративна учебна програма , ще развиете задълбочена основа в науката за устойчивостта, устойчивите системи, анализа на риска и др. Можете също да изберете няколко избираеми от всички колежи в RIT - от „Компютърно моделиране и симулация“ до „Принципи на статистическото извличане на данни“ - за да адаптирате степента си и да създадете интердисциплинарни отношения в целия университет.

Чрез спонсорирания си изследователски проект ще имате възможност да направите нови и впечатляващи приноси за развитието и разбирането на устойчивите технологии. Последните примери за дисертация включват:

Трябва да завършите 60 часа семестриални кредитни часове от курсова работа и изследвания, за да завършите тази програма.

Активни изследователски области

Устойчива енергия
 • Горивни клетки
 • Фотоволтаици
 • Модели за енергийно снабдяване / търсене
 • Енергийна политика
Кръгова икономика
 • Оценка на жизнения цикъл
 • Рециклиране на електронни отпадъци и батерии
 • Отпадъчни процеси
 • Управление на хранителните отпадъци
 • преработването
Устойчиви градски системи
 • Смарт Градове
 • Анализ на транспортните системи
 • Управление на хранителните отпадъци
 • Храни-енергия-вода Nexus

Участие на Общността

Рочестър, Ню Йорк, е център за професионалисти в областта на устойчивостта и дом на богати природни ресурси, като плодородната земеделска земя и близките езера Finger. Много ученици споделят своята страст за устойчивост с местната общност, като работят в доброволческа служба по проекти като образование K-12, градини в общността, пазари на фермери и др. В допълнение, вие ще се свържете с по-големия свят на устойчивостта, като присъствате и представяте на професионални конференции по целия свят.

Изисквания за прием

Да бъде отчетено за допускане до докторантурата. по програмата за устойчивост, кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:

 • Попълнете заявление за завършил .
 • Да притежава степен бакалавър (или еквивалент) от акредитиран университет или колеж от акредитирана институция. Курсовата работа трябва да включва поне една година от колежанските науки и една година колеж математика, включително смятане и статистика.
 • Да имат минимален кумулативен среден успех от 3,0 (или еквивалентен).
 • Подайте официални преписи (на английски език) на всички завършени по-рано курсови работи.
 • Подайте резултати от GRE.
 • Представете лично изявление за образователните цели.
 • Подайте актуална автобиография или автобиография.
 • Подайте поне две препоръки от академични или професионални източници. Писмата трябва да се изпращат директно на RIT и трябва да бъдат поверителни.
 • Международни кандидати, чийто роден език не е английски, трябва да представят резултати от TOEFL, IELTS или PTE. Изисква се минимум 100 точки TOEFL (интернет базирани). Изисква се минимум IELTS резултат от 7,0. Изискването за оценка на теста на английски език се отменя за родния език на английския език или за тези, които представят преписи от степени, получени в американски институции.
Програма с обучение на:
 • Английски
Rochester Institute of Technology (RIT)

Прегледайте още 7 курсове в Rochester Institute of Technology (RIT) »

Последна актуализация Юли 16, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
1,980 USD
такса за кредитен час
Deadline
Запитване на информация
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
По място
По дата
End Date
Май 2023
Крайна дата за записване
Запитване на информация
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
Location
Крайна дата за записване
Запитване на информация
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
End Date
Май 2023