Доктор по трансформативни изследвания (онлайн програма)

Общ преглед

Описание на програмата

Трансформативни изследвания

Целта на докторската програма по "Трансформативни изследвания" е да развие мислещи лидери, които се ангажират да изследват водещи проблеми с новаторски начини, които съчетават стипендии, творчество и самообучение.

Програмата насърчава студентите да преследват изследователски теми, за които са страстни и подкрепящи участието в научния дискурс чрез публикация. Тя гледа на академичното изследване като на възможност за лична и социална трансформация, основаваща се на трансформационни процеси в академична дълбочина, строгост и въображение.

За програмата

Участниците в програмата "Трансформативни изследвания" ще:

  • Направете оригинален трансдисциплинарен научен принос в избрана област на проучване

  • Ангажирайте се в анкета като творчески и трансформиращ процес в контекста на общност от обучаващи се

  • Прилагане на научните изследвания на реални проблеми, въвеждането на теорията в практиката.

Програмата "Трансформативни изследвания" се предлага в онлайн формат. Студентите работят в онлайн средата на виртуалната класна стая на CIIS и се срещат два пъти годишно с преподаватели и колеги от пет до седемдневни жилищни интензиви в района на залива.

Последна актуализация Март 2018

За учебното заведение

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Свиване