Доктор по публична администрация

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Докторската програма в катедрата по публична администрация предоставя на студентите богато и разнообразно образование чрез комбинация от практическо обучение в областта на научните изследвания и основа на курсовата работа, насочена към вашите конкретни области на интерес.

Целта на докторското обучение е да осигури на хората да добавят към знанията за публичната администрация и свързаните с нея области чрез дисциплинирани изследвания. Когато практикуващите специалисти предприемат докторска степен, те трябва да признаят необходимостта от демонстрация на значителни изследователски умения и непрекъснато да общуват с изследователски факултет, докато проектират и изпълняват своите дисертационни проекти.

Алумни Свидетелство

„Като докторска програма UIC се оказа чудесен избор. Факултетът е изключително достъпен и днес все още поддържам връзка с множество преподаватели. Курсовете са малки и студентите образуват стеснена връзка помежду си. Когато аз влязох на пазара на труда, аз постоянно намирах други университети, които познаваха репутацията на UIC за финансово управление, а също и преподаватели в програмата. Получих общо три оферти за академична работа и всяка оферта за работа включваше някой в училището, който има връзка с някой от UIC. От все сърце бих препоръчал UIC на всеки, който желае да направи пътуването до докторска степен по публична администрация ". Андрю Кросби | Доцент доктор. възпитаник на даден университетSponsored by Google Chromebooks Anete Lūsiņa / Unsplash

Изисквания към степените

Необходими са минимум 96 семестър часа курсова работа извън бакалавърския курс. Онези, които притежават магистър по публична администрация от UIC или еквивалентна програма, обикновено получават максимум 32 часа в семестър спрямо изискването за степен. За дипломирането се изисква кумулативна средна точка от най-малко 3.00 (A = 4.00) във всички завършени курсове, приети в UIC.

Специализации:

 • Публичен и нестопански мениджмънт: Специализацията за обществено управление и нестопанска цел подготвя студентите да провеждат изследвания за управлението на агенциите на всички нива на правителствени и нестопански организации. Въпреки че знанията за мениджмънта в тези сектори заемат много от знанията за управление в частния сектор, публичното управление е коренно различно поради контекста на публичното управление и обществените ценности. Въпреки че не са публични организации, нестопанските агенции са изправени пред искания и натиск, които са подобни на все още различни от публичните организации.
  Всички доктори студентите, избрали тази област на специализация, са длъжни да вземат PA 527, Теория на публичното управление
 • Финансов мениджмънт: Специализацията по финансов мениджмънт подготвя студентите да провеждат изследвания на финансовата администрация и фискалната политика на правителствата, предимно на държавно и местно ниво. Това е много широка област на изследване с теоретични основи в областта на публичните финанси, политическите науки, управлението и счетоводството. Обучението в специализацията се фокусира върху прилагането на теории и изследвания в тези области в контекста на публичния сектор, за да се повлияе на правителствената политика и управленските решения, както и да се подобрят знанията в по-широката област на публичната администрация.
  Всички доктори студентите, избрали тази област на специализация, са длъжни да вземат PA 554, семинар за напреднали във финансовия мениджмънт.
 • Методи на проучване: Специализацията на методите на анкетата подготвя студентите да използват проучвания за провеждане на изследвания във всички области на публична и нестопанска администрация и за провеждане на методологични изследвания за използването на методите на анкетата. Въпреки че проектирането и анализирането на проучванията са умения, които могат да бъдат използвани в широк спектър от съществени области и области на проучване, студентите са специално фокусирани върху използването на проучвания в научни изследвания, провеждани от академични, правителствени и нестопански организации.
  Всички доктори студентите, избрали тази област на специализация, са длъжни да вземат PA 578, Проучвания, обществено мнение и публична политика.
 • Градско управление и мрежи: Специализацията за градско управление и мрежи подготвя студентите да провеждат разнообразни организационни структури, чрез които местните и регионалните публични услуги / политики се проектират, прилагат и оценяват. Проблемите с градската политика преминават традиционните граници на юрисдикцията и изискват интеграция на участници, работещи в различни сектори и в различни мащаби. Управлението в градските / регионалните условия се осъществява чрез множество и припокриващи се мрежи от правителства, организации с нестопанска цел и организации с нестопанска цел. Тази специализация изследва формирането и управлението на правителствените мрежи, както и техния капацитет за справяне с предизвикателствата, пред които са изправени общностите по целия свят. Изследванията на градското управление черпят от литературата за съвместното управление, институциите за местно управление, мрежовите науки, политическите науки и публичната политика.
  Всички доктори студентите, избрали тази област на специализация, са длъжни да вземат PA 562, местни, градски и регионални институции и публична политика.

Прием

Кандидатите се разглеждат индивидуално, като се вземат предвид превъзходните академични резултати и обещанията за бъдещи постижения. Кандидатите трябва да представят доказателства, че са завършили курс по статистика на дипломиран курс. Студентите с дефицит в тази област ще трябва да поемат допълнителни курсови работи, както е предписано от програмния директор. Такава курсова работа няма да се прилага към изискванията за степен. Кандидатът, който иска приемане на програмата с завършена магистърска степен, трябва да има средно бална оценка от 3,00 (A = 4,00) във всички курсови курсове и 3,5 при всички курсове след бакалавърска степен. Кандидатът трябва да представи три препоръчителни писма от лица, запознати с неговите академични постижения или професионален опит. Кандидатите също са длъжни да представят общите оценки за изпит за дипломирани дипломи (GRE). Всички кандидати трябва да имат оценки, които ги поставят в 50-и перцентил за всяка порция от GRE, което е приблизително резултат от 150 както за вербалната, така и за количествената част. Ако кандидат не успее да представи минимална оценка GRE от 150 за всяка част от GRE и GPA от 3,5, кандидатът все още може да бъде разгледан от доктора. Комитет. Комитетът ще преразгледа всички доказателства за голямо обещание за включване, но не само тенденция към завършване на висше образование, вид на завършваща програма, зрял трудов опит.

Процедура за кандидатстване

Стъпка 1: Попълнете заявлението за назначаване на дипломи . В рамките на 3 - 5 работни дни след подаване на вашата онлайн заявка, ще получите имейл, потвърждаващ получаването на вашата кандидатура, както и посочва, че можете да влезете обратно в системата, за да започнете да качвате своите допълнителни материали за кандидатстване.

Стъпка 2: Платете таксите за кандидатстване

Стъпка 3: Следните материали трябва да бъдат качени по електронен път след подаване на онлайн заявлението. Трябва да получите имейл с резюмето на приложението си, което ще предостави връзка, където ще качите документите си.

 • Качете копие на преписи от всички институции, в които сте спечелили степени и стенограми от всички останали колежи и университети, посещавани през последните осем години. (Не изпращайте преписи на хартиен носител, те няма да бъдат приети. Студентите трябва да поискат издадени от регистратора преписи и да ги сканират и качат чрез системата за онлайн приложения. Не можем да качваме преписи от името на студентите.)
 • Поне три препоръчителни писма от бивши професори или ръководители. Писмата трябва да бъдат написани от някой, който може да говори с твоята способност да успееш в стипендии и изследвания.
  • Ще трябва да изпратите имейл адреси за своите препоръчители. Системата ще изпрати автоматично генериран имейл с връзка към мястото, където те могат да качат препоръчителните си писма. Ако имате повече от 3 писма с препоръки, които бихте искали да изпратите, изпратете имейл на Сара Макдоналд на smcdon1@uic.edu. Сара ще трябва да влезете в приложението си, за да добавите допълнителен елемент.

 • Лично изявление с една или две страници. Моля, посочете в изявлението си основни и вторични области на специализация, които искате да продължите по програмата. Тези области трябва да съответстват на специализациите, предлагани от програмата и експертните познания на преподавателите. Ако е необходимо, можете да промените областта на специализация по-късно. Можете да прегледате областите на специализация на следната уеб страница: Ph.D. Области на специализация Моля, включете следното в личното си изявление:
 • Какви са вашите основни и академични интереси?
 • Защо решихте да изучавате публична администрация на завършило ниво?
 • Какви са вашите професионални цели?
 • Как действа докторант. в публичната администрация се вписват във вашите краткосрочни и дългосрочни планове за вашата професионална кариера?
 • Кои членове на факултета искате да работите в катедрата?
 • Продължи
 • Писане на проба
 • Извадката може да бъде документ от курс или публикация, но трябва да се занимава със съвременен проблем в публичната администрация по начин, който демонстрира способността на кандидата да постигне отлични резултати в докторантурата. програма. Като алтернатива кандидатите могат да напишат есе на 3-5 страници
 • Скорошни резултати от тестовете (по-малко от пет години) от дипломирането за дипломиран запис (GRE), подадено чрез ETS, към нашия институционен код от 1851 г. Международните студенти трябва да представят TOEFL оценки или да се класират за отказ от TOEFL. Подайте вашите резултати от TOEFL в кода на нашата институция от 1851 година.
 • Заявление за формуляр за назначаване на завършил
 • Моля, посочете ясно в горната част на формуляра дали търсите асистентство или стипендия. Повечето докторанти кандидатите, които искат асистенции, ги получават чрез стипендии за преподаватели или един от седемте изследователски центъра на колежа, които да работят по изследователски проекти. Старши доктор по медицина студентите получават асистенти за преподаване, а понякога се предлагат общи асистенти.

Изброените по-горе материали трябва да бъдат качени чрез електронната система за подаване.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

What do we think we're doing? The short answer is that we are trying to make the places we live better for everyone. That can mean different things to different people and there are certainly many way ... Научете повече

What do we think we're doing? The short answer is that we are trying to make the places we live better for everyone. That can mean different things to different people and there are certainly many ways to go about it. And that's really why there is a UIC CUPPA. Свиване