Доктор по образованието

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

Ускорена етерична докторат в образованието

Вече сте спечелили магистърска степен по образование? Ако някога искате да преминете към високоплатена кариера в образованието, тогава трябва да имате тази степен в автобиографията си. Но това не означава, че трябва да спрете дотук.

Училищата и корпорациите са двата най-големи работодатели на образователни специалисти. Те получават хиляди заявления за работа от притежателите на магистърска степен всяка година. Въпреки че има много страхотни работни места в сферата на образованието, още повече хора кандидатстват за тези работни места. Това са хора, които всички също имат магистърски степени.

Ако искате да се откроите от тълпата други кандидати за работа, тогава трябва да станете доктор по образование. Няма толкова много лекари по образование, колкото са магистри по образование. Така че, ако дойдете при работодател със степен на доктор по образование в автобиографията си, кандидатурата ви ще стане приоритетна.

Когато сте доктор по образование, това означава, че имате пълномощията да управлявате училище, университет или цял училищен квартал. Разбира се, ще трябва да спечелите известен трудов опит като учител или професор. Но докато работите по стълбата, някой ден можете да се окажете в ролята на университетски декан или директор на училище.

American International Theism University предлага напреднала и ускорена програма за обучение, която обучава студентите да станат доктори на образованието само за 12 месеца. Ако вече имате магистърска степен по образование, значи сте почти към края на обучението си. Просто продължете още малко и ще станете лекар, преди да разберете.

Всички наши курсове и степени са акредитирани от Службата по акредитация за международни училища, колежи и университети. Много образователни институции по света са запознати с тази организация. Докторска степен с акредитация на ASIC ще се окаже изключително ценна при кандидатстване за работни места в образованието след дипломирането.

Курсовете, които трябва да вземете, включват: История на американското образование, Теории на обучението, Глобализация и образование, Технологии в образованието, Основи на дистанционното образование, Образователно лидерство, Изследователски методи в образованието, Човешки ресурси в образованието и Проблеми в специалното образование.

Когато завършите тези курсове, ще имате всички ценни инструменти, необходими за справяне с която и да е лидерска позиция в образованието. Това е, което училищата и корпорациите искат да видят в приложенията на хората. Ако можете да докажете на работодателите, че притежавате тези умения, те ще искат да ви наемат веднага.

American International Theism University е един от малкото акредитирани университети в света, които предлагат достъпни програми за докторска степен по интернет. Не само това, но и те са програми за ускорена степен. Това означава, че ако искате да спечелите докторска степен за 12 месеца, вместо за 24 месеца, тогава можете да го направите. Това ще изисква само да станете редовни онлайн студенти в нашия университет.

Достъпността е друг движещ фактор за това защо толкова много студенти избират да следват докторска степен в American International Theism University . Цената на обучението е 7350 долара за цялата докторска програма.

Когато смятате, че повечето университети взимат от 30 000 до 100 000 долара за докторска степен, тук получавате истинска сделка. Най-хубавото е, че нашите степени са акредитирани, така че те имат също толкова голяма стойност, колкото и другите докторски степени от по-скъпите университети.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Задължителни класове

 • EDUD 810 - Историята на американското образование
 • EDUD 870 - Глобализация и образование
 • EDUD 895 - Теории на обучението
 • EDUD 920 - Технологии в образованието
 • EDUD 930 - Основи на дистанционното обучение
 • EDUD 950 - Методи за изследване в образованието
 • EDUD 960 - Човешки ресурси в образованието
 • EDUD 971 - Проблеми в специалното образование
 • EDUD 973 - Образователно лидерство
 • EDUD 979 - Образователно право и етика
 • EDUD 1000 - Дипломна работа / Теза

Информация за курса

AITU предлага образователни програми, които подготвят учениците за религиозни призвания като министри, професионалисти или миряни в служение. Нашите нерелигиозни програми включват консултиране, теизъм, образование, бизнес администрация, музика, изобразително изкуство, медийни комуникации или социална работа.

 • Дължина на степента: До 3 години
 • Предпоставки: магистърска степен по образование или свързана област.
 • Обучение: $ 7350
 • Време на завършване на курса: 6-15 седмици за всеки курс
Последна актуализация Ноем. 2020

За учебното заведение

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... Научете повече

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Свиване