Докторът по философия степен по образна диагностика наука означава високо постижение в стипендия и независимо разследване в различните аспекти на изображения науката. Кандидатите за докторска степен трябва да демонстрира умения по:

  • Успешно завършване на курсова работа, включително основна програма, както е определено от план на изследване на ученика;
  • Минавайки серия от изпити; и
  • Завършване на приемливо дисертация под наблюдение на научните изследвания съветник и дисертация комитет на студента.Изисквания за прием

За да се счита за допускане до Ph.D. програма в изобразяване на науката, кандидатите трябва:

  • Задръжте бакалавърска степен по инженерство, компютърни науки, приложна математика, или една от естествените науки. (Защото изображения науката обхваща широк спектър от научни дисциплини, студенти с различен произход са приети в програмата. Изключителни ученици от други области могат да бъдат приети.)
  • Има завършени курсове по смятане, физика университет (една година), съвременната физика, и на език, компютър.
  • Подаване на резултати от изпита по Graduate Record (GRE).
  • Подаване на официални преписи от всички предишни курсова работа.
  • Пуснете две препоръки от индивиди добре квалифицирани, за да съди своите способности за завършил проучване.
  • Подаване на заявление за завършил проучване.Студентите, чийто роден език не е английски, трябва да докажат владеене на език, като на тест по английски като чужд език. Минимум TOEFL резултат от 600 (на хартиен носител), 250 (компютърно-базирани), или 100 се изисква (интернет базиран). Студентите могат да представят IELTS резултати. Минималната оценка на IELTS е 7.0.

решения за прием са изработени от комитет, съставен от завършил факултета на Центъра за Imaging Science.

Абитуриент асистентски стаж и обучение ремисия стипендии са на разположение на квалифицирани студенти. Кандидатите, които търсят финансова помощ от центъра трябва да имат всички документи за кандидатстване предоставени на Службата на дипломиране Записването на услугите до 15 януари на следващата учебна година. Студентите, чийто роден език не е английски, се препоръчва да се получи по-високо, а TOEFL или IELTS резултата, когато е възможно, ако желаят да кандидатстват за обучение или изследователска Асистентски стаж. Тези кандидати също се насърчават да вземат изпита на говорим английски език, за да се счита за финансова помощ.

Студентите със степен на MS в сродна сфера могат да бъдат предоставени до 36 кв кредити към докторска степен след успешно завършване на цялостен преглед и одобрение от тяхното изследване план. Необходимите изследователски кредитите не може да бъде отменено от опит или изследване.

Програма с обучение на:
Английски
Rochester Institute of Technology (RIT)

Прегледайте още 7 курсове в Rochester Institute of Technology (RIT) »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение