• Продължителност (години): 3
 • Квалификация: Медия и комуникация (доктор, 3 години)
 • Ниво на квалификация: 3-ти цикъл (докторантура)
 • Езикът на инструкцията: Програмата се предлага както на английски, така и на гръцки език.
 • Начин на обучение: Пълно работно време / непълен работен ден
 • Минимални кредити по ECTS: 180

Профил на програмата

Със силни страни в областта на медиите и комуникациите, отдел "Комуникации" предлага на изследователите и на завършилите професионалисти силна платформа за развиване на техните академични интереси и кариера. Катедрата има за цел да осигури вдъхваща и жизнена среда за следдипломна квалификация, да подпомогне развитието на изследователски и презентационни умения и да отговори на академичните нужди на нашите студенти. Създаваме възможности за интердисциплинарно взаимодействие и се гордеем, че помагаме на нашите ученици да разширят професионалните си мрежи, като организират конференции, семинари и събития, целящи установяване на тесни връзки с медийната индустрия и местната и международна академична общност. Членовете на катедрата по комуникации активно участват в предизвикателни проекти и публикации и в широка гама извънкласни дейности като: творчески медийни проекти, организиране на фестивали, свързани с медиите, и други културни събития; професионално обучение и консултантски услуги в различни области като медийна грамотност и образование, цифрови медии и учене, филмова политика, общностни медии, трансмедия и дигитално разказване на истории и управление на социалните медии.

Потенциалните докторанти са добре дошли да се обърнат към катедрата по всяко време през учебната година. Препоръчваме ви да се свържете с координатора на докторската степен преди да направите официално заявление. Това ни помага да гарантираме, че можем да ви предложим най-добрата подкрепа и да ви свържем с члена на катедрата, който има опит, за да ви помогне и да ви напътства.

Д-р Костас Константидинс

Координатор на катедрата по комуникации към катедрата по комуникации

constandinides.c@unic.ac.cy

Кариерни перспективи

Хората, които успешно завършат докторската програма, ще могат:

 • Работа като научен факултет Членове в институциите за висше образование.
 • Изпълнява лидерска роля в медиите, например в индустрията или в академичния свят.
 • Да бъдат назначавани като висши служители в различни отдели / служби на министерствата, свързани с функцията и приноса на медиите за социалното и културното развитие.
 • Изпълнява административна и / или надзорна роля в публични или частни висши учебни заведения, в изследователски центрове или в консултантски звена.

Достъп до допълнителни изследвания

N / A

Изисквания за дипломиране

Програмата обхваща повече от три академични години, т.е. общо 6 семестъра.

Резултати от обучението

 1. Да даде на студентите задълбочени познания за новите тенденции (тематични и изследователски) на концентрацията, избрана от тях.
 2. Да се ​​даде възможност на студента да планира и да доведе до закриване на мащабни изследвания и следователно да генерира нови знания и по този начин да допринесе за по-нататъшното развитие на науките в медийната практика и медийно образование.
 3. Да се ​​даде възможност на студентите да разберат проблемите, свързани с напредъка в медиите и комуникациите, произтичащи от социалното и технологичното развитие.
 4. Да подготвят студентите да действат като агенти на промяната в работната си среда.
 5. Да подготвят студентите да се заемат и да изпълняват успешно водеща (и) роля (и) в областта на тяхната концентрация / работна среда.

Стипендии - финансова помощ

Университетът предлага стипендии и финансова помощ на студенти на пълно работно време, под формата на стипендии за академични постижения, помощ за финансова помощ, спортни стипендии и програми за работа в кампуса.

Програма с обучение на:
 • Английски
 • Гръцки
University of Nicosia

Прегледайте още 15 курсове в University of Nicosia »

Последна актуализация Ноември 22, 2018
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Contact school
Duration
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
13,500 EUR
Местни / ЕС студенти годишно обучение; € 13 500 Международни студенти годишно обучение
Deadline
Contact school
По място
По дата
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Крайна дата за записване
Contact school

Contact school

Location
Крайна дата за записване
Contact school
End Date
Contact school