Доктор по комуникационни изследвания

Общ преглед

6 locations available

Описание на програмата

Нашите следдипломни програми, всяка с различни програмни изисквания, са базирани и са напълно съвместими с утвърдените европейски и американски образователни системи. Европейските насоки за висше образование са очертани в Болонските споразумения. След като бъде спечелен минимален брой кредити, може да се подаде заявка за завършване. Следдипломните програми са напреднали академични програми за завършилите колежи и университети, както и за работещи професионалисти, които желаят да продължат прогресивна кариера в областта на комуникацията и либералните изкуства. Наистина глобалната общност на колежа предоставя широки възможности за студентите да следват академични теми, които представляват интерес и изследвания, с акцент върху глобализацията, комуникацията и висшето образование. Не всички програми се предлагат във всички кампуси.

курсове

Следдипломните курсове са разделени на специфични за програмата курсове. Избираемите могат да бъдат избрани от всеки от планираните курсове, предлагани на следдипломно ниво. Специфичните за програмата курсове се планират въз основа на записванията и може да не се предлагат във всички кампуси. На студентите се препоръчва да завършат курсове и да спечелят кредити на възможно най-високо ниво.

Изисквания към програмата

 • Общо 60 кредита
 • Дипломни курсове 60 кредита
 • Курсове (докторантура) 15 кредита / 3 курса
 • Курсове (комуникация) 15 кредита / 3 курса
 • Курсове (висше образование) 15 кредита / 3 курса
 • Дисертация 15 кредита

Преминаването към друга програма след стартирането на проучванията е възможно, докато програмните изисквания бъдат изпълнени до края на проучванията. Следователно решението за преминаване трябва да бъде взето възможно най-рано, за да се избегне неспазването на програмните изисквания в рамките на предвидената продължителност на програмата.

дисертация

Изчерпателната дисертационна работа се състои от дисертационно предложение и реалната дисертация. Предложенията за заглавието и съдържанието му се подават от студента и се одобряват от нашия академичен съвет. Дисертационната работа може да бъде пряко свързана с професионалните дейности на студента.

Изисквания за прием

 • Владеене на английски език.
 • Магистърска степен (или еквивалент).
  • Не се прави разлика между академични или професионални магистърски степени.
  • Степени с 60 европейски или 40 американски семестриални кредита се считат за еквивалентни.

Кариерни перспективи

Нашите учебни програми и курсове са кариерно ориентирани по природа и осигуряват на студентите високо ниво на гъвкавост по време на следдипломното си обучение. Фокусирайки се върху широк спектър от специализирани теми, студентите са снабдени с необходимите умения и знания, за да бъдат успешни в съвременната глобална икономика и са подготвени за голямо разнообразие от професионално развитие и възможности за кариера.

Следдипломните програми са отличен избор за завършилите колежи и университети с няколко години съответен трудов опит, които биха искали да видят работоспособността си в днешното увеличаване на пазара на труда, като се включат в строги и академично предизвикателни докторантури, за да получат съответна академична квалификация в областта на либерала изкуства.

След завършването си студентите основно развиват кариерата си с влизане на ръководни позиции на висше ниво в национални и мултинационални компании и организации в различни икономически сектори. Студентите могат също така да изберат да продължат обучението си без прекъсване в почти всички други наши дипломирани и следдипломни програми, за да подобрят още повече своите перспективи за кариера.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Научете повече

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Свиване
Барселона , Брюксел , Мадрид , Цюрих , Токио , Антверпен + 5 Още По-малко