Доктор по бизнес администрация - DBA Online

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Докторът по бизнес администрация - DBA Online предлага на висшите ръководители професионален докторат или еквивалент на бизнес и управление на доктор по право или доктор по медицина. Това е най-високото ниво на професионални и академични знания, съчетано с капацитета за прилагане на тези знания за генериране и оценка на нови решения на важни проблеми. Швейцарското училище за мениджмънт е международно акредитирано бизнес училище с основен кампус в Рим, Италия.

119474_01.jpg

Защо да изберете да направите DBA?

Проучванията на DBA са едно от най-предизвикателните и най-високо възнаграждаващите нива във висшето образование. Швейцарската школа по мениджмънт (SSM) е разработила изключителни докторски програми. Тези програми имат уникални функции, които придават значителни стойности на завършилите отвъд възнаграждаващата докторска степен.

Нашите кандидати за доктор се подкрепят на индивидуална основа както от преподаватели по SSM, така и от гостуващи преподаватели от голямо разнообразие от международни университети.

Как работи?

Ще се присъедините към DBA Online с конкретно бизнес предизвикателство, изискващо практическо решение: например как да създадете бърза, адаптивна организация; как да използваме поведенческа наука за подобряване на стратегическото вземане на решения; как да разгърнем управлението на таланта, за да изградим армия от предприемачи.

DBA Online е структуриран да ви подкрепя в развитието на вашето мислене, поставяне на предизвикателство и прилагане, оценка и комуникация на решения, които имат реално, практическо въздействие.

продължителност

DBA Online е с продължителност 4 семестъра (2 години) и изисква придобиването на 120 ECTS, разделени, както следва:

 • 30 ECTS кредити чрез изпълнението на 5 модула на методите на изследване (6 ECTS кредита на модул)
 • 90 ECTS кредита чрез докторската дисертация

Начална дата

SSM предлага отворена политика за записване, което означава, че не е необходимо да чакате прием, за да получите достъп до DBA Online програма, но можете да започнете момента, в който вземете решение.

Начин на изследване

Програмата DBA Online се основава на модел, ориентиран към практиката и задочно обучение. Проучването на място, уеб базираното обучение, смесеното обучение, дистанционното обучение се комбинират с проучване на базата на работа, което се подкрепя от методически коучинг или се контролира от преподаватели и преподаватели.

модули

 • Изследователски методи
 • Лидерство 360 градуса
 • Количествени методи и дизайн на проучването
 • Качествени методи
 • Основни инструменти
 • Теза

119476_04.jpg

Изисквания за вход

Завършена магистърска степен (или еквивалентна) или дългосрочен професионален опит (маршрут на влизане, базиран на работа) и доказателства за конкретни компетенции по отделен случай; доказателства за владеене на английски и / или немски език.

Отзиви

"Аз съм работещ човек и се присъединих към SSM като възрастен студент, защото исках да продължа бизнес административен превозвач. SSM предоставя вида обучение, от което се нуждая. Занятията се провеждат в малки групи в семейна атмосфера, където студенти и преподаватели си взаимодействат с лекота. Трябва да благодаря на преподавателите за вниманието, отделено на всеки един от нас в час. Това ми помогна да изградя самочувствието си. Очаквам с нетърпение да продължа професионалното си развитие в SSM. "
Джази Ф. Г
SSM DBA Student


„Програмата BA (Hons) в Швейцарското училище по мениджмънт е отлична. Инструкторите предават всички необходими знания и споделят своя опит, необходими за успешна работа в конкурентна среда. Ако учиш усилено в класната стая, докато си в свободното време непрекъснато кандидатствате за интересни работни места, няма да имате затруднения с намирането на работа. Предложиха ми две позиции по време на следването си. Реших да приемам ново предизвикателство във Великобритания. Въпреки че променя страната, продължавам да уча в швейцарското училище на Мениджмънт, Рим чрез дистанционно обучение. Бих препоръчал програмата за бакалавърска степен (отличие) в SSM. "
Рикардо Готилф
Студент от SSM BA


"Отидох в Швейцарското училище по мениджмънт в Рим за програмата за двойно награждаване на BBA и съм сигурен, че се радвам, че го направих! Размерите на класовете бяха страхотни, учителите полезни и се наех още преди да завърша. Сега съм в кариера, която обичам и не бих могъл да бъда по-щастлив. "
Джоан Хемирон
Консултант по HRM в Световната програма за храна - завършил SSM


„Като студент, който учи в Америка дълго време, забелязах, че има много студенти, които могат да правят това, което вече правя. SSM ми дава онази допълнителна крачка напред в живота и кариерата ми, за която не можех да поискам никъде другаде!"
Масахару Какумото
SSM BA (Hons) студент

Моля, изпратете своето заявление или всякакви въпроси на следния имейл адрес: info@ssm.swiss. Можете да изтеглите нашия формуляр за кандидатстване и да намерите пълните процедури за кандидатстване на нашия уебсайт на адрес https://ssm.swiss/doctor-of-business-administration-dba/.

Друга информация

 • Начална дата: Отворете записването
 • Крайна дата: След завършване (приблизително 2 години)
 • Срок за кандидатстване: Няма
 • Кампус: Същото като другите (Рим, Италия)
 • Английски език
 • Тип на обучението: Комбинирано или онлайн
 • Продължителност: 2 години
 • Предлага се на пълно и непълно работно време
 • Такса за обучение: 25000 евро
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Научете повече

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Свиване