Доктор по архитектура

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Архитектурата в Queen's се занимава с въпросите на архитектурата и урбанизма във все по-глобализирания свят, където фактори като устойчивост и изменение на климата, идентичност и наследство, и понятия за занаят и форма създават сложен контекст, който архитектурата трябва да посредничи.

Архитектурата на кралицата е ценност както на традиционните академични, така и на практическите изследвания. Ние имаме опит да подкрепяме докторанти, включващи дълбоки проучвания на културния, историческия и технологичния контекст както в Ирландия, така и в световен мащаб. Нашите базирани на практика докторанти (предлагани съвместно с програмата ADAPTr) и научно-изследователски дейности обещават нови знания чрез не само анализ на съществуващите, но и документиране на нови процеси и ситуации, създадени от новото дизайнерско мислене. И в двете, архитектурата се разглежда както като обектив, така и като мярка за градски, крайградски и селски пейзажи.

Начин на обучение / продължителност

Регистрацията е на пълно или непълно работно време под ръководството на назначен от Университета надзорен екип. От вас ще се очаква да представите дисертацията си в края на тригодишната регистрация на пълно работно време за докторска степен или две години за магистърска степен по икономика (или еквивалент на непълно работно време).

Кариерни перспективи

Въведение

За допълнителна информация относно възможностите за кариера на докторантурата ниво, моля свържете се с Факултета по инженерни и физически науки за набиране на студенти на askEPS@qub.ac.uk.

Нашите съветници - в консултация с училището - ще се радват да предоставят допълнителна информация за вашето изследователско пространство, възможни перспективи за кариера и вашето приложение за изследвания.

Изисквания за влизане

Завършвам

Минималното академично изискване за прием в програма за изследователска диплома обикновено е горната степен на втората степен на отличие от доставчика на Обединеното кралство или възвръщаемост на инвестициите, или еквивалентна квалификация, приемлива за университета. Допълнителна информация можете да получите, като се свържете с училището.

Международни студенти

За информация относно международните квалификационни еквиваленти, моля, проверете конкретната информация за вашата страна.

Изисквания за английски език

Необходими са доказателства за оценка IELTS * 6,5, с минимум 6,0 в говорене и слушане и минимум 5,5 за четене и писане, или еквивалентна квалификация, приемлива за университета. * Взети през последните 2 години.

Чуждестранните студенти, които желаят да кандидатстват в кралския университет в Белфаст (и за които английският не е първият им език), трябва да могат да демонстрират владеене на английски език, за да се възползват напълно от своя курс на обучение или проучване. Гражданите, които не са членки на ЕИП, трябва също така да удовлетворят изискванията за имиграция на Великобритания за визите и имиграцията (UKVI) за английски език за визови цели.

Ако трябва да подобрите уменията си по английски език, преди да влезете в тази степен, INTO Queen's University Belfast предлага набор от курсове по английски език. Тези интензивни и гъвкави курсове са предназначени да подобрят способността ви за английски да влязат в тази степен.

  • Академичен английски: интензивен курс по английски език и учебни умения за успешно висше образование в университетско ниво
  • Предсесионен английски: кратък интензивен курс по английски език за студенти, които започват образователна програма в Queen's University в Белфаст и които трябва да подобрят своя английски език.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Научете повече

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Свиване