PhD-obrazovanie.com

Докторантура Anderson - Докторантури Anderson - Докторантура Anderson

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

The Anderson университет Anderson, SC има най-голям брой ученици, записани в специалности. Има и други университети в района, като на Clemson университет и Temple Christian Academy.

Докторантура Anderson - Запишете се за докторантура Anderson. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

доктор на програмата на министерството (d.min.)

Anderson University South Carolina
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Anderson Колумбия Ibagué Greenville + още 3

Д. Мин. в библейското проповядване е предназначен да помогне на пасторите и църковните водачи да подобрят своите проповеднически и лидерски умения.