PhD-obrazovanie.com

Докторантура Wayne - Докторантури Wayne - Докторантура Wayne

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Докторантура Wayne - Запишете се за докторантура Wayne. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по психология по клинична психология (PsyD)

William Paterson University of New Jersey
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Wayne

Доктор по психология по клинична психология (PsyD) Докторската програма (PsyD) в клиничната психология е 96-кредитна програма, базирана на практиката-учебник модел. PsyD степента включва както обучение и курсова работа в клиничната практика, така и изследвания, основани на предпоставката, че клиничната практика и изследванията могат да помогнат за информираността и укрепването си. Тъй като PsyD е по-ориентирана към практиката степен, ние поставяме акцент върху развитието на знанията, уменията и компетенциите, които психолозите използват в клиничната практика. Нашата докторска програма е изградена на основата на повече от десетилетие от завършващи магистърски студенти, много от които са активни клиницисти, преподаватели, ръководители и докторанти.