PhD-obrazovanie.com

Докторантура Union - Докторантури Union - Докторантура Union

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Съюз Missouri е един от най-бързо развиващите се градове в страната. С ускорен растеж на икономиката, на колежи и университети предоставят отлични бизнес и програми за развитие на образованието.

Докторантура Union - Запишете се за докторантура Union. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Ed.D. в градското лидерство

Kean University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати New York Union + още 1

The Кийн Ed.D. програма в Urban Leadership е 90-кредитна програма, която подготвя посветена образователни лидери, които разбират и оценяват на предизвикателствата на градските райони и които са в състояние да направи положителна разлика в градските училища, образователни агенции и общности на държавата.

Psy.d.in комбинират и интегрирано училище и клинична психология

Kean University
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Съединени Американски Щати New York Union + още 1

Psy.D. Програма в Комбинираната и интегрирано училище и клинична психология поставя равен акцент върху научните изследвания, така и клинично обучение. Хибридният дизайна на програмата дава възможност на студентите да придобият знания и умения, необходими за практикуване на различни прилагани настройки.