PHDSTUDIES

Докторантура Carpinteria - Докторантури Carpinteria - Докторантура Carpinteria

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Докторантура Carpinteria - Запишете се за докторантура Carpinteria. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по клинична психология

Pacifica Graduate Institute
Докторантура
<
Редовно
<
3 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Докторатът Програмата отпразнува своята 30-годишна традиция за предлагане на задълбочени психологически традиции в клиничната психология на докторската подготовка, която набля ...

Научете повече

PsyD в клиничната психология

Pacifica Graduate Institute
Докторантура
Докторантура
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

The Psy.D. Мисията на програмата е да подготви клинични психолози, които въвеждат дълбоки психологически подходи за работа с различни общности, както и общи ценности за психич ...

Научете повече