PhD-obrazovanie.com

Докторантура Conway - Докторантури Conway - Докторантура Conway

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Докторантура Conway - Запишете се за докторантура Conway. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по психология училище

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение 120 часове Септември 2019 Съединени Американски Щати Conway

The Ph.D. програма в училищна психология се основава на модела на учен-практик на обучение. APA-акредитирани * доктор на програма в училищна психология се основава на модела на учен-практик на обучение. Програмата се придържа към идеята, че на практика и научните изследвания трябва взаимно да повлияят и взаимна подкрепа. Програмата подготвя студентите за интегриране на научните познания и умения във всички професионални дейности, за насърчаване на емпирично установени практики за сметка на тези, които се сервира, и да илюстрират правните и етичните стандарти на професията психология.

интердисциплинарен доктор по лидерски проучвания

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 60 часове Септември 2019 Съединени Американски Щати Conway + още 1

В Университета на Интердисциплинарен PhD Централен Арканзас в Лидерски изследвания (олово) програма подготвя учен лидери за изследвания и действа за общото благо. Студентите идват на резултата от цяла обществени сектори: образование, общественото здраве, обществени изкуства, както и развитието на общността. По време на програмата, експертиза на студентите се обогатява от научна проучване на това как интегративен лидерство и изследвания може да се подобри качеството на живот и благосъстоянието на Arkansans. Завършилите програмата са готови да водят чрез научни изследвания, за да се създаде социална промяна.

докторска програма в консултиране психология

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Conway

Докторската програма по Консултативна психология в Университета на Централен Арканзас осигурява завършил образование в научната практика на психологията и в консултирането на психологията като професионална специализация. Програмата на обучение се основава на модела на учен-лекар за обучение психолози, които подчертава, обучение и в двете изследователски методи и професионална практика. Този модел потвърждава идеята, че на практика и научните изследвания трябва взаимно да повлияят и укрепване на един друг и по този начин са взаимно допълващи се компоненти на завършил психология образование. Ролята на учен-практик е да бъде (1) потребител и практикуващ на базирани на доказателства клинични практики, (2) оценител на професионалните действия и, (3) изследовател, който произвежда нови данни и който съобщава тези констатации на професионалиста общността. Моделът на учен-практик е разработен на конференцията в Боулдър по клинична психология през 1949 г. и впоследствие приета през 1954 г. от Обществото на Консултативна психология (Division 17) на Американската психологическа асоциация (АПА).