PHDSTUDIES

Докторантура Санта Барбара - Докторантури Санта Барбара - Докторантура Санта Барбара

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Santa Barbara се намира в Калифорния, САЩ. Икономиката на града се основава както на сектора на услугите, образованието, инженерството, здравеопазването, финансите, селското стопанство и промишлеността. Младият специалист обикновено се прави един добър шанс за започване на кариера в рамките на града.

Докторантура Санта Барбара - Запишете се за докторантура Санта Барбара. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по клинична психология

Pacifica Graduate Institute
Докторантура
<
Редовно
<
3 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Докторатът Програмата отпразнува своята 30-годишна традиция за предлагане на задълбочени психологически традиции в клиничната психология на докторската подготовка, която набля ...

Научете повече

PsyD в клиничната психология

Pacifica Graduate Institute
Докторантура
Докторантура
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

The Psy.D. Мисията на програмата е да подготви клинични психолози, които въвеждат дълбоки психологически подходи за работа с различни общности, както и общи ценности за психич ...

Научете повече