PHDSTUDIES

Докторантура Пищатаун - Докторантури Пищатаун - Докторантура Пищатаун

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Piscataway е град в Ню Джърси, САЩ. Градът предлага различни предварително образователни и изследователски съоръжения чрез различни колежи и университети.

Докторантура Пищатаун - Запишете се за докторантура Пищатаун. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по индустриални отношения

Rutgers School of Management and Labor Relations
Съединени Американски Щати, Пищатаун
Докторантура
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
5 години
Английски
Campus

Докторант на SMLR Програма по Индустриални отношения и Човешки Ресурси (IRHR) е интердисциплинарна програма, която квалифицира студенти за работа като преподаватели в колеж ил ...

Научете повече