PHDSTUDIES

Докторантура Филаделфия - Докторантури Филаделфия - Докторантура Филаделфия

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Филаделфия е най-големият град Pennsylvania държавата. Наред с висшите учебни заведения на града е известен с изкуството и културата. На източния бряг, Филаделфия е втората най-студент концентрирана град.

Докторантура Филаделфия - Запишете се за докторантура Филаделфия. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

докторанти и геноцид

Gratz College
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
5 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Докторът по "Холокост и геноцид" в Колеж "Гротц" е предназначен за студенти, които вече са завършили холокоста, геноцид, история или друга подобна дисциплина. Дисциплинираните ...

Научете повече