PHDSTUDIES

Докторантура Пало Алто - Докторантури Пало Алто - Докторантура Пало Алто

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Silicon Valley е известен за това, че в центъра на технологичния бум в Калифорния. Градът е бил на прага на технологични постижения от началото на 20 век. В града има близост до някои от най-добрите университети в страната.

Докторантура Пало Алто - Запишете се за докторантура Пало Алто. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

доктор по философия (Ph.D.) в трансперсоналната

Sofia University
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Нашата програма съчетава учене чрез опит със сериозно академично проучване и нашите възпитаници стават трансперсонални учени, transpersonally ориентираните терапевти и лечител ...

Научете повече