PHDSTUDIES

Докторантура Чикаго - Докторантури Чикаго - Докторантура Чикаго

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Градът на Чикаго е третият най-висок в населението в Америка с почти 10 милиона жители. Той има някои от най-добрите национални университети да присъстват в страната.

Докторантура Чикаго - Запишете се за докторантура Чикаго. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по публична администрация

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs
Съединени Американски Щати, Чикаго
Докторантура
01 Aug 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
4 години
15 May 2020
Английски
Campus

Докторската програма в катедрата по публична администрация предоставя на студентите богато и разнообразно образование чрез комбинация от практическо обучение в областта на нау ...

Научете повече