PHDSTUDIES

Програми Преподаване на английски като чужд език - Търсене на най-добрите програми по Преподаване на английски като чужд език тук! - Преподаване на английски като чужд език

А д-р е световно призната следдипломна академична степен, издадена от висшите училища и университети, за да учени, представили дисертация въз основа на оригинални и задълбочени изследвания в избраната област. Студентите, които се стремят към това ниво на работа с ментор за разработване на изследователски проект по дадена тема.

Какво е доктор по TESOL? Програмата е идеална за практикуване на педагозите, за да научите повече за изследване и прилагане на образованието теория в професията на преподаването на английски език за говорещи други езици. Тя е предназначена да подготви ръководители за висше образование, учители ESL, изследователи, методолози, разработчици на учебната програма и администратори за кариера в една развиваща се индустрия. Програма фокус включва приложни ESL и изследвания EFL, учебна програма и материали за развитие, обучение на учители, интегриране на технологиите в ESL, методология TESOL и теория, и психолингвистика, социолингвистични и културни фактори на втория придобиване език.

Ползите от TESOL докторска включват придобиване на способността да се направи оценка на научните изследвания, разработване на по-дълбоко разбиране на ролята на лингвистиката, и насърчаване на въздействието на културните и социални фактори в преподаване на чужд език.

Разходите за програмата на д-р варират между институциите. Учениците се интересуват от записване в TESOL докторска трябва да изследвания на различните програми, достъпни и заявка очаквания полети от отделните училища.

Завършилите спечелил TESOL докторска могат да очакват да намерят най-различни възможности за кариера в областта на висшето образование. Въпреки това, има много други професии, за студенти, за да се изследват. Те включват прием специалист, център изпълнителен директор, академичен мениджър, мениджър признания, професионален надзирател развитие, език специалист, и политика и администратор комуникации. Други могат да считат, академични учебници съветване, уроци, или писане и редактиране или програма учебна програма.

Поради голямото търсене на докторски програми Tesol, много международни опции са на разположение. За дистанционно обучение платформи са гъвкави и удобни за днешните заети професионалисти. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

 

3 резултата за Преподаване на английски като чужд език Filter

Докторант в TESOL Research

University of Stirling
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
36&nbsp;-&nbsp;96 месеца
Английски
Кампус

Този курс е изцяло посветен на TESOL Research. Тази докторска степен ще бъде от интерес за тези, които имат опит в езиците, езикознанието, приложната лингвистика или свързана ...

Научете повече

Онлайн доктор на образованието в tesol (ed.d.)

Anaheim University Online
Докторантура
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Онлайн обучение

Спечелете акредитирания си доктор по педагогика по чужди езици (Ed.D. в TESOL) онлайн, докато изучавате лице в лице с професорите и съучениците от университета в Анахайм в све ...

Научете повече

Доктор по преподаване на английски език като чужд език (TEFL)

University of Tehran, Kish International Campus
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Докторската програма в TEFL е предназначена за онези студенти, които желаят да усъвършенстват своите педагогически знания в преподаването на английски език, изследователските ...

Научете повече