2187 Докторантура Програми 2024

Докторантура Програми 2024Filter
    • Prague, Чехия

    Редовно обучение, Задочно обучение

    4 години

    Смесен, На територията на колежа

    Английски език

    Целта на докторантурата в областта на практическата и икуменическата теология и богословската етика е студентите да култивират по обичайния начин за напреднали изследвания способността им да мислят теологично и да задълбочат знанията си за богословската традиция в нейната икуменическа, практическа, и етични измерения на експертно ниво. Студентите се научават да критично анализират и обмислят придобитите знания и използваните методи в своята област и да ги интерпретират както в техния специфичен контекст, така и в интердисциплинарните условия на съвременните научни знания. В зависимост от предмета на техния дисертационен проект, изследванията им са съсредоточени върху съответната специализация в областта на икуменическата или практическата теология (например хомилетика, катехетика, поименика, практическа еклисиология, химнология или мисиология) или върху богословската етика или християнството социална работа (диакония). В същото време обаче те запазват подходящата ширина на зрението и интердисциплинарната ориентация, която се отнася за всички клонове на теологията.

    • Aurora, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    3 години

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Издигнете лидерските си умения в училище на следващото ниво сега.Спечелете онлайн EdD Leadership in Educational Administration на университета Aurora: диплома за одобрение на суперинтендант за три години.Ще изучавате курсова работа, одобрена от ISBE, по теми като учебна програма и оценка за всички нива на образование и видове студенти, както и право, анализ на данни и обучение и наставничество.Завършете програмата с изследователски курсове, часове за дисертация и стажове, които ви дават опит и връзка

    • Lexington, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    4 семестри

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Онлайн степента DSW на Университета в Кентъки подготвя практикуващите магистърски нива, за да отговорят на разнообразните нужди на нашето време.

    • Singapore, Сингапур

    Редовно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    SMU PhD по бизнес (Общо управление) е водеща програма за докторска степен по изпълнителен директор за азиатски лидери, висше ръководство и мениджъри, които искат да се конкурират за бъдещето. Нашите задълбочени познания, съответните изследвания и опит относно бързото икономическо развитие и предизвикателствата на Азия осигуряват динамичен академичен опит и ангажираност на най-високи нива.

    • Kowloon Tong, Хонг Конг

    Редовно обучение, Задочно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    HKBU School of Business предлага 4-годишна докторантура на пълен работен ден в 5 основни дисциплини, включително счетоводство и право, икономика, финанси и науки за вземане на решения, мениджмънт и маркетинг. Комбинирайки академичната строгост с решително международен подход, програмата има за цел да обучи студентите да станат професори.

    • Livingston, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    3 години

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Спечелете своята напреднала степен, за да обслужвате най-добре учениците в училищните системи в селските райони чрез доктора по образование в селските райони на Университета в Западна Алабама. Първата изцяло онлайн степен по рода си, ще бъдете готови да идентифицирате реални решения на предизвикателствата в областта на образованието в селските райони, докато работите за дисертация.

    • Be'er Sheva, Израел
    • Sde Boker, Израел

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Международното училище за пустинни изследвания на Алберт Кац, което предлага програми, водещи до магистърска и докторска степен. степени по пустинни изследвания и хидрология и водни технологии. Тези мултидисциплинарни изследователски области се появиха в отговор на липсата на научно обосновани отговори на спешните нужди на човечеството.

    • Orlando, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Докторантурата по оптика и фотоника осигурява най-висококачественото образование по оптични науки и инженерство, което позволява на студентите да провеждат научни, фундаментални и приложни изследвания, като същевременно подпомагат развитието на индустриите, базирани на Флорида и страната.

    • Bradenton, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    1 година

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Целта на нашата докторска степен по християнско консултиране е да продължим вашето образование в областта на консултирането. Постигането на това престижно ниво на образование без съмнение ще ви позволи да съветвате пациентите си с увереност, но също така ще образова тези, които искат да се научат да съветват.

    • Petaluma, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    33 Месеца

    Смесен, Дистанционно обучение

    Английски език

    Докторантът по психология учебната програма предлага курсова работа по психология, опирайки се на духовни традиции, соматични практики, творчески изкуства, митология, местна мъдрост, литературно и поетично въображение, дълбока екология, мистична философия, културна история и социална критика. Докторантът програмата набляга на изследователски, клинични и културни практики, както и придобиване на база от знания за психологията като професия. Изследователската курсова работа подготвя студентите за завършване на оригинална изследователска дисертация. Докторантът по психология е проектиран да отговаря на образователните изисквания за щата Калифорния лиценз за психолог. Докторантът по психология също отговаря на образователните изисквания за лиценза на MFT за щата Калифорния (Съвет за поведенчески науки, законопроект на Сената 33, раздел 4980.36, Кодекс за бизнес и професии), както и за щата Калифорния, лицензиран професионален клиничен съветник (LPCC) (законопроект на Сената 788 , Раздел 4999.33, Кодекс за бизнес и професии), при условие че работата на терен се извършва в съответствие с изискванията на BBS.

    • Vienna, Австрия

    Редовно обучение

    4 години

    Смесен

    Английски език

    MODUL University Viennaд-р по бизнес и социално-икономически науки е четиригодишна програма за докторантура на пълен работен ден, която подготвя кандидати за новаторски изследователски принос в области на специализация, свързани с индустрията. Въз основа на уникалната изследователска ориентация на четирите катедри на Модулския университет, входящите д-р. кандидатите могат да съсредоточат собствените си докторантски изследвания измежду следните концентрации: Информационни системи; Маркетинг; Устойчиво развитие; Публично управление; Управление на услугите; туризъм; Наука за свободното време; Качество на живот, благополучие и психология на околната среда. Докторската програма е насочена към тези, които се интересуват от изследователска кариера във висшето образование или индустрията и е идеална за бъдещи кандидати, които вече притежават магистърска степен (или еквивалентна) в бизнеса или някоя от социалните науки.

    • Fort Lauderdale, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    NSU Psy.D. в училищната психология програма ви подготвя да обслужвате образователните, поведенческите, социалните и емоционалните нужди на ученици, семейства, учители и персонал. Сътрудничи тясно с преподаватели от най-високо ниво, които са натрупали опит на най-високо ниво и са спечелили уважението на своите връстници в цялата страна.

    • Munich, Германия

    Редовно обучение

    6 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Graduate School Life Science Munich (LSM) предлага международна докторска програма за мотивирани и академично квалифицирани изследователи от следващо поколение в един от най-добрите университети в Европа – Университета Лудвиг-Максимилиан в Мюнхен.

    • Belfast, Великобритания

    Редовно обучение, Задочно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Тази програма се фокусира върху приложните аспекти на усъвършенстваните и нововъзникващи аналитични технологии за решаване на актуални проблеми в областта на безопасността на храните, храненето и снабдяването с храни.

    • Kowloon, Хонг Конг

    Редовно обучение, Задочно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Крайната характеристика на световноизвестната докторска програма е не само изследванията, които генерира, но и степента, до която тя предоставя на завършилите отлични възможности за кариера. В SHTM подготвя студенти за лидерски позиции в избрания от тях кариера, като предлага първата световна професионална степен D.HTM. Програмата D.HTM е разработена за академици, старши ръководители на индустрията и висши служители в правителствени и неправителствени хотелиерски и туристически организации. От създаването си през 2007 г. програмата привлича редица професионалисти, които се интересуват от повишаване на тяхната кариера, от опитни практици и представители на правителството до академичните среди. Специфичният азиатски фокус, уникалната комбинация от теми и изследвания и гъвкавият модел на доставка дава възможност на професионалистите в бранша да развият своите умения, като същевременно останат на пазара на труда.