$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Японски език - Търсене на най-добрите програми по Японски език тук! - Японски език

Философският доктор е най-престижната награда, присъдена от много университети в цял свят. За да получите докторска степен, обикновено се изисква магистърска степен в съответната област заедно с препоръчителни писма,… Научете повече

Философският доктор е най-престижната награда, присъдена от много университети в цял свят. За да получите докторска степен, обикновено се изисква магистърска степен в съответната област заедно с препоръчителни писма, лично изявление и предложение за изследване. Докторантите обикновено се съсредоточават върху изследователския аспект на академичните среди, като създават оригинална теза или дисертация, достойна за рецензиран списание.

Какво е докторска степен на японски език? Потенциалните докторанти провеждат изследвания в културни, исторически или езикови области на Япония и на японския език. Въпреки че студентът може да се съсредоточи върху една област на обучение за дисертация или дисертация, докторантите често са задължени да изучават други уместни теми, за да постигнат цялостно разбиране, което е от полза за провежданото изследване. Повечето университети изискват или препоръчват най-малко три пълни години на изучаване на японски език и тест за владеене на език.

Докторантите от японски могат да очакват добре закръглени аналитични и интерпретативни умения, както и силен опит в междукултурната комуникация. Една много адаптивна способност за ефективно разрешаване на проблеми при стрес и различен контекст е друга високо ценена полза за висшето образование в японските изследвания.

Докторски програми на японски език се различават по цени, базирани на университета, а завършването на докторска степен може да отнеме до пет години. Намирането на училище, което отговаря на вашите нужди както от академично и финансово значение, е важно и е силно препоръчително потенциалните студенти да проучат университетите, които се разглеждат преди да кандидатстват.

Има много уникални възможности за кариера за дадено лице, на което е присъдена докторска степен на японски език. Много мултинационални компании имат връзки с Япония, правейки експерт желателен както за клиентски, така и за бизнес партньорски отношения, като строго преводач или като международен консултант. Японските посолства и консулства също наемат експерти в напреднали японски изследвания като посланици за по-нататъшен успех и насърчават разбирането от всички страни. Съществуват и разнообразни позиции в училищата и организациите като преподаватели и преподаватели.

Много университети предлагат докторски програми в японски изследвания по целия свят. За да намерите най-доброто училище за вас, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Tezukayama University
Нара, Япония

Висшето училище по хуманитарни науки има за цел да помогне на студентите да изследват традиционната японска култура по всеобхватен и систематичен начин. Изследвайки материални ... +

Висшето училище по хуманитарни науки има за цел да помогне на студентите да изследват традиционната японска култура по всеобхватен и систематичен начин. Изследвайки материалните и нематериални аспекти на националната култура, студентите могат да станат висококвалифицирани експерти в избраната от тях област и ефективни интердисциплинарни изследователи. -
Докторантура
японски
Апр. 2022
Кампус