10 Докторантура Програми в Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура Програми в Правни науки

    Докторантът е най-високата степен във всяко поле и много хора избират да го печелят, за да могат да преподават на колегиално ниво. С доктор можете да станете лидер в своята област, след като сте прекарали много години в изучаване и изследване на напреднали теми като конкретни области на правото.

    &nbsp

    Какво е доктор по право и регламенти? Доктор по право и регламенти е висше образование, което обикновено включва интензивно изследване в интересна област, завършващо с дисертация, която всъщност защитавате пред група други докторанти в областта. Ще имате следдипломна квалификация в закона и ще работите в тясно сътрудничество с консултант на факултета, за да придвижите изследванията си в правилната посока.

    &nbsp

    Придобиването на докторска степен отнема много години висше образование, но си заслужава времето и усилията. Когато имате тези инициали зад вашето име, това е незабавно признание за вашата отдаденост, постоянство и упорита работа. Ще имате задълбочени познания в областта на обучение, която ви прави експерт.

    &nbsp

    Разходите за докторска степен ще варират според колежа. Тъй като вече имате магистърска степен, когато кандидатствате за докторантура, може да сте в състояние да работите като помощник в колежа или да имате възможности за преподаване на стипендии, за да компенсирате разходите си. Придобиването на докторска степен може да отнеме три или повече години, в зависимост от курсовата работа, която сте влезли в програмата и колко дълго ще продължи дисертацията ви.

    &nbsp

    С докторска степен имате много възможности за вас, включително преподаване на висше образование в колежи и университети по целия свят. С вашите специализирани изследвания можете да се консултирате с бизнеса и правителствата в областта на Вашия опит.

    &nbsp

    Отворете вратите, които искате, с докторантура по право и наредби. Предприемете стъпки, за да продължите образованието си и да станете лидер. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.